0
Domaći fudbal

ZVEZDIN VUNDERKIND NAKON OSAM GOLOVA: Sada će morati trojica da me čuvaju!

Objavljeno: 03.08.20 u 11:38

Jednom u deceniju ili možda i više, desi se da neki fudbaler makar pet puta postigne gol, a Aleksandru Kahviću sreća se osmehnula već na premijeri kadetskog takmičenja na nivou Srbije i čak osam puta je loptu poslao iza leđa protivničkog golmana.

– Ne znam iskreno, šta se zbilo, jednostavno našao sam se u devet prilika, a postigao sam osam golova. Uzdrmao sam prečku kod 7:0, dobio povratnu loptu i šutirao sa 11 metara, da je bilo kako sam zamislio, pukla bi i ‘devetka’ – radosno je pričao Aleksandar, a prenosi ‘Žurnal’.

Kahvić je, zanimljivo dan pre utakmice  potpisao profesionalni ugovor sa velikanom iz Ljutice Bogdana.

– Nadmašio sam samog sebe, do sada sam imao priliku da se radujem posle četiri gola na utakmici, bilo je to u Ligi Beograda u dresu Internacionala, samo ne mogu da se setim protivnika. Pitali su me neki juče šta sam to doručkovao, pa sam se tako raspucao, a odgovorio sam „ništa specijalno, kao i svaki drugi dan… – rekao je mladi napadač.

PROČITAJTE JOŠ: ‘ČUDO’ OD DETETA: Zvezdin biser postigao čak osam golova na meču!

Kahvić se odlikuje izrazitom snagom i daje svoj maksimum.

– Trudim se da se što više krećem i to najbitnije za napadača. Ne odmaram na terenu, dajem sve od sebe i trudim se da visinu i robusnu građu uskladim sa onim što je najpotrebnije ekipi – samo da lopta ode iza leđa golmana. Biću još kvalitetniji i ubojitiji, a samim tim i moćniji kako vreme bude prolazilo.

Junak prvog dana avgusta u fudbalskoj Srbiji igra za kadetsku reprezentaciju BiH. Napravio je odličnu uvertiru pred sledeći meč kadeta Grafičara protiv starijeg brata – Crvene zvezde.

– Prija mi što sam ušao u fudbalske knjige, lepo je kad pronađeš svoje ime i prezime. Odmah sam isekao izveštaj sa utakmice i čuvaću ga u fascikli, da imam sutra da pokažem svojoj deci. U jedno sam siguran, sad će morati i trojica rivala da me čuvaju, nek se pričuvaju crveno-beli, pa onda i Čukarički i tako redom. Nisam od strelaca koji postižu neobične golove, najsrećniji sam kad pošaljem rivale na centar, a prekjuče sam pakovao golove uglavnom iz šesnaesterca – zaključio je Kahvić.

 

FOTO: FK Crvena zvezda/instagram

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter