0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

PARTIZAN ZAVRŠIO VELIKI POSAO: Dete evropskih velikana potpisuje za crno-bele!

Objavljeno: 03.08.20 u 17:47

Partizan će u toku dana dobiti još jedno pojačanje pošto će Denis Stojković i zvanično postati član crno-belih.

Reč je o mladom fudbaleru, koji će potpisati ugovor sa klubom iz Humske do 2024. godine. Denis igra na poziciji ofanzivnog veziste a po potrebi može da odgovori i na bočnim pozicijama.

Talentovani vezista je uveliko deo prvog tima Partizana, ali zbog pravila UEFA i činjenice da je maloletan, klub je morao da sačeka 18. rođendan ne bi registrovao i obevazao na duži vremenski period.

Denis je prošao mlađe kategorije Juventusa, Torina, bio je u londonskom Čelziju, austrijskom LASK i ljubljanskoj Olimpiji (poseduje i srpski i italijanski pasoš), a jesenas je radio sa Avelinom, gde ga je takođe papirologija sprečila da igra utakmice.

PROČITAJTE JOŠFSS ODREDIO ARBITRE ZA ‘VEČITE’: Danilo Grujić ‘preskače’ drugo kolo Superlige, a evo ko će suditi Zvezdi i Partizanu u narednoj rundi!

Bio je član kadetskih reprezentacije Srbije 2016. godine, selekcija do 14 i 15 godina, gde su ga zapazili tadašnji direktor, Savo Milošević, nekadašnji koordinator u FSS Milan Đuričić, doskora prvi pomoćnik u stručnom štabu Partizana.

Stojković će konkurisati za tim već protiv Novog Pazara u sredu, za meč drugog kola Superlige Srbije.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter