0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OD STARTA SILOVITO: Zvezdini biseri ostvarili maksimalan učinak

Objavljeno: 03.08.20 u 14:10

U vikendu koji je za nama, počele su Omladinska i Kadetska liga Srbije, a talenti Crvene zvezde koji stasavaju na terenima iza juga Marakane su ostvarili maksimalan učinak.

Već na startu sezone su omladinci Crvene zvezde pokazali zbog čega se o njima toliko govori u superlativima. Dominantna igra, veliki broj prilika i četiri gola u mreži Spartaka koji prema izjavama iz sopstvenih redova pretenduje na osvajanje šampionata. Mrežu gostiju načeo je Nikola Mituljikić, trijumf je sa dva pogotka utvrdio Nikola Knežević, a tačku na meč stavio je Marko Lazetić za konačnih 4:0.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDIN VUNDERKIND NAKON OSAM GOLOVA: Sada će morati trojica da me čuvaju!

Crveno-beli kadeti su pokazali veliki karakter, jer su uprkos golu zaostatka posle prvog dela igre, u nastavak meča protiv Spartaka ušli kao potpuno nova ekipa i za samo pet minuta uspeli da preokrenu rezultat. Prvo je pogodio Davor Rakić, a potom i kapiten Jovan Mijatović koji se do kraja meča još jednom upisao u strelce (3:1), čime je tim Srđana Stojčevskog zabeležio trijumf na debiju trenera.

PROČITAJTE JOŠ: UZMI ILI OSTAVI: Dortmund postavio ultimatum za Džejdona Sanča, Mančester junajted ima sedam dana da plati ovu cifru!

Utakmica omladinaca Grafičara u kojoj je četa Dejana Simića trebala da dočeka Radnički sa Novog Beograda je odložena za drugu polovinu avgusta.

Što se tiče kadeta razvojnog tima Zvezde, sve je prošlo u znaku robusnog centarfora Aleksandra Kahvića, koji je u trijumfu Grafičara nad Mačvom od 11:0, uspeo da postigne čak osam pogodaka. U timu Nikole Đurovića su se u strelce još upisali Pavle Ognjenović, Kosta Veselinović i Vladislav Goldin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poštovano rukovodstvo FSS, Crvena zvezda Vam se ovim putem javno obraća pitanjem: šta ćete vi konkretno preduzeti da sprečite ovakvo brukanje srpskog fudbala koje smo danas videli u Kruševcu? Šta mi, ali i drugi klubovi u Srbiji, možemo da očekujemo posle onakvog suđenja i sramno dosuđenog jedanaesterca na meču Napredak – Partizan? A prvenstvo je tek pocelo. Кako da se ponašamo? Treba li svi da očekujemo da ćemo proći kao Napredak, da će zarad pobede Partizana biti dosuđivani onakvi nepostojeći penali? Cela Srbija je videla kako je Danilo Grujić sudio i direktno pomogao Partizanu. I to u 87 minutu utakmice. Zbog toga trazimo da sudija Danilo Grujić bude najstrožije kažnjen. Time će se srpski fudbal zaštiti od raznih mešetara a svim akterima u startu poslati jasna poruka. Mi ne možemo da ćutimo i dozvolimo da klub kome su svi krivi, koji neprestanom kuknjavom pokušava da zamaskira svoju nemoć i prljave radnje, da otimanjem i krađama dođe do titule koju su, vidimo, svojim navijacima otvoreno obećali ne bi li sačuvali svoje fotelje u Partizanu. Zato gospodo iz FSS nemojte vi da se brukate. Uradite ono sto od vas očekuje čitava fudbalska Srbija, konkretnim potezima pošaljite jasnu poruku da nećete dozvoliti ovakvo brukanje srpskog fudbala.“

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter