0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

NOVI ODLAZAK SA ‘KROVA’: Stameni štoper napustio Voždovac, seli se u Izrael!

Objavljeno: 03.08.20 u 19:10

Nenad Cvetković danas je uspešno obavio lekarske preglede u Izraelu i parafirao višegodišnji ugovor sa izraelskim premijerligašem Ašdodom.

Pored nekoliko ponuda iz inostranstva koje su pristigle ovog leta za stamenog štopera izdvojila se ona koju su poslali Izraelci, te je tako nakon dogovora klubova i Cvetković dogovorio svoje uslove i ozvaničio saradnju sa Ašdodom.

Cvetković je u Voždovac došao iz Zemuna prošlog leta, a protekle sezone dominirao je u Superligi i bio bedem u odbrani Zmajeva, što je i izazvalo interesovanje više klubova iz Evrope.

– Želeo bih da se zahvalim svima u FK Voždovac na nezaboravnih godinu dana i na velikom poverenju koje sam dobio od ljudi iz kluba. Svi su učinili da se osećam sjajno kao čovek i igrač i to nikada neću zaboraviti, biti deo Voždovca bilo je prelepo fudbalsko iskustvo. Želim Zmajevima sve najbolje u ovoj sezoni – izjavio je Cvetković za sajt Voždovca nakon potpisa ugovora.

PROČITAJTE JOŠ: NAPADAČ CRVENO-BELIH O STARTU SEZONE: Tomane – ‘Zadovoljan sam, ali uvek može bolje’!

Ovo je treći transfer koji je Voždovac ostvario ovog leta sa obzirom na to da su pre Cvetkovića prihvaćene ponude za Nemanju Nikolića i Lazara Zličića koji su novi fudbaleri Tuzle Siti, odnosno Kišvarde. Klub je kao slobodan igrač napustio Nikola Mikić, dok su na pozajmici u Inđiji Vasilije Bakić i Stefan Purtić.

FOTO: FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter