3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ITALIJANI PUNE ZVEZDINU KASU: Tri kluba iz Serije A su zainteresovani za vezistu crveno-belih?

Objavljeno: 03.08.20 u 23:58

Tim sa Marakane bi uskoro mogao ostati bez jednog fudbalera.

Vezista crveno-belih, Miloš Vulić, navukao je na sebe interesovanje tri italijanska kluba, piše ‘Sportski žurnal’

Mladi Kruševljanin najinteresantniji je Krotoneu, a udicu su bacili Verona i nekadašnji gigant Serije A, Parma. Novajlija u elitnom takmičenju italijanskog šampionata krenuo je u rekonstrukciju tima, a stručni štab bi svim silama želeo da dovede Vulića u svoje redove.

Ipak, jedno mesto u veznom redu crveno-belih je ‘rezervisano’ za povratnika Kangu, a drugo kao bonus, za Veljka Nikolića ili Njegoša Petrovića. ‘Gužva’ u veznom redu ne garantuje sigurnost Dušanu Jovančiću, a ni Branku Jovičiću.

Sve ovo su razlozi što bi na Marakani mogli da krenu u misiju realizacije transfera Vulića, a u slučaju dostavljanja konkretne ponude iz Italije ući će u pregovore.

Prelazni rok traje do 5. oktobra.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. dokle naciju z….vate, ko puni zvezdinu RUPU milionima ER-a ??? nacija dobro zna (sem naivnih i onih koji od tih opljackanih paras…svoj deo uzimaju, da naciju zamajavaju ), PONIZENI I OPLJACKANI NARODDDD…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter