0
Domaći fudbal

DEGENEK ODLAZI IZ ZVEZDE: Štoper napušta ‘Marakanu’, poznata visina transfera i njegova naredna destinacija!

Objavljeno: 03.08.20 u 09:59

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek napušta ‘Marakanu’!

Njegov novi klub biće Al Ahli iz Džede koji predvodi bivši trener crveno-belih Vladan Milojević, saznaje ‘Maxbet sport’. Pouzdanom defanzivcu Azija je izgleda suđena jer već igrao u Saudijskoj Arabiji, ali i u Japanu.

Trener Vladan Milojević je preuzeo Al Ahli u februaru ove godine, a posle nekoliko mečeva usledila je pauza u šampionatu zbog korona virusa i tek u utorak se nastavlja. Ostalo je osam kola da se odigra i zatim u septembru kreće nova borba za bodove.

PROČITAJTE JOŠ: ‘ČUDO’ OD DETETA: Zvezdin biser postigao čak osam golova na meču!

Pre toga uslediće kupovina pojačanja. Izvesno je da će trofejni trener crveno-belih i reprezentativac Australije ponovo da sarađuju.

Ovaj posao je aktuelan nekoliko dana, razgovori su u podmakloj fazi, a Degenek se smatra ‘domaćim igračem’, što je prednost, mada neki stranci su na izlaznim vratima.
 
Ponuda za beogradski klub treba da bude nešto preko dva miliona evra, a defanzivca očekuju duplo veća primanja nego u Ljutice Bogdana.
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Auuu! Radile se noge na pauzi! 🌪💪 #Degenek

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter