0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

AKO MU DOPUSTITE DA SE NAMESTI – ‘UBIĆE VAS’: Savo strancima predstavio Partizanovog vunderkinda, pa otkrio u čemu je bolji od Azara!

Objavljeno: 03.08.20 u 18:44

Trener crno-belih, Savo Milošević, bio je gost specijalizovanom sajtu ‘Scouted Football’ koji se bavi analizom mladih fudbalskih talenata.

Savo je tom prilikom detaljnije govorio o krilnom napadaču crno-belih Filipu Stevanoviću, od koga se tek očekuju velike stvari.

– Kada se okrene licem prema vama, vi ste ‘mrtvi’. Jeste, on je krilni igrač, ali njegova sposobnost da postiže golove je neverovatna. Njegov udarac desnom nogom je smrtonosan, ako mu dopustite da se namesti, ‘ubiće vas’ iz bilo koje pozicije – rekao je Milošević i dodao:

– Već je bio u klubu kada sam ja došao. imao je 16 godina i nešto malo više, tri meseca. Ali, kada igra fudbal, na terenu se to ne vidi. Njegova fudbalska inteligencija je vrlo visoka, a on igra zrelo. Eksplozivan je, brz, ima sjajnu tehniku, kombinuje neke stvari koje retko idu jedna sa drugom.

FOTO: FK Partizan

Stevanović još uvek nije napunio 18 godina, punoletan će postati tek u septembru ove godine.

– Možda je najvažnije to što je on sjajan i obrazovan momak. Svi smo videli da igrači troše svoj talenat, jer nisu psihički mogli da se izbore sa pritiskom. Ali Stevanović je profesionalac, sluša svakoga. Spreman je da uči bez ikakvog ispitivanja. Zna da je talentovan, ali da mora još više da radi i uči.

PROČITAJTE JOŠPARTIZAN ZAVRŠIO VELIKI POSAO: Dete evropskih velikana potpisuje za crno-bele!

Jedno od pitanja bilo je sa kojim evropskom igračem bi ga uporedio.

– Možda Eden Azar, ako bih morao da biram. Slične su visine, težine, tehnike, imaju neke slične kvalitete. Razlika je u tome što je Azar jači, a Filip više ‘gol igrač’ – poručio je Milošević.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter