0
Evropske lige

FOTO: Twitter

SULEJMANI NAPUŠTA JANG BOJS: Da li je vreme za povratak u Partizan?!

Objavljeno: 02.08.20 u 22:38

Srpski fudbaler Miralem Sulejmani bi ovog leta mogao da napusti Jang Bojs.

Sulejmani je prethodnih pet godina igrao u redovima aktuelnog šampiona Švajcarske.

Trener Jang Bojsa Džerardo Seoane je, govoreći o planovima za narednu sezonu, nagovestio odlazak 31-godišnjeg Srbina.

– Ne želim da spekulišem u javnosti o odluci koja nije doneta. To je pitanje za sportskog direktora. Uvek će biti odluka koje se ne dopadaju igračima ili navijačima. Naš zadatak je da donosimo odluke koje su najbolje za Jang Bojs – izjavio je Seoane.

PROČITAJTE JOŠ: ‘GRUJIĆ NAPRETKU NE BI SVIRAO ISTI PENAL KAO PARTIZANU’: Analiza sudijskog stručnjaka kome je sve prekipelo!

Pored nekadašnjeg reprezentativca Srbije švajcarski mediji pišu i da bi klub mogao da napusti iskusni napadač Giljom Oro.

Sulejmani je za Jang Bojs upisao 160 nastupa i za to vreme postigao 43 gola, uz 46 asistencija i tri tutle šampiona Švajcarske.

Pre nekoliko godina spekulisalo se da ga želi Partizan, koj je prodao Sulejmanija još kao 18-godišnjaka holandskom Herenvenu, u kontroverznom transferu koji je njegov agent dogovorio sa Holanđanima.

Nakon gostovanja ‘bojsa’ u Humskoj u jesen 2017. dobio je ovacije sa tribina, a na pitanje medija o mogućem povratku među crno-bele rekao je samo: Nikad se ne zna šta može da se desi u budućnosti’.

 

Da li je Sulejmani pravo pojačanje za Partizan?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

FOTO: Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter