0
Evropske lige

FOTO: FSS

ROÐENDANSKA ŽELJA NEMANJE MATIĆA: Želim titulu sa junajtedom – moramo da ‘preskočimo’ Livepul i Siti!

Objavljeno: 02.08.20 u 10:19

Srpski reprezentativac ima jasan stav.

Nemanja Matić je pred kraj sezone produžio ugovor sa ‘crvenim đavolima’ što je bilo veliko iznenađenje za celokupnu englesku sportsku javnost, koja je od jeseni 2019. pisala tekstove da će srpski reprezentativac sigurno napustiti ‘Old Traford’.

Vezista Mancester junajteda juče je napunio 32 godine, upravo na svoj rodendan objasnio je kakve ambicije ima sa Mančester junajtedom u novoj sezoni.

– Voleo bih da osvojim Premijer ligu sa junajtedom, mislim da naš klub uvek mora da se bori za titulu. Uvek moramo dati sve od sebe, što i radimo trenutno, i smatram da ne smemo da dozvolimo nikome više da sedam ili 10 utakmica pred kraj sezone uzme krunu. Uvek moramo da se borimo do kraja – izjavio je Matić u rođendanskom intervjuu za magazin ‘Inside United’.

PROČITAJTE JOŠSTIGAO ODGOVOR: Pravo pitanje koje valja da postave podno tenka je, da li će svi proći onako kako Zvezda prolazi protiv Partizana?

Glavni protivnici junajtedu za titulu bice šampion Liverpul, ali i gradski rival Siti.

– Imamo mlad tim, ali to nije opravdanje pošto ti momci imaju već nekolio sezona u prvom timu. Tako da se moramo sledece sezone boriti za titulu. Ne znam da li ćemo je osvojiti, ali cemo se boriti do kraja. To je moj cilj, a i verujem mojih saboraca. Bice mnogo, mnogo teško preskočiti Liverpul i Mančester Siti naredne sezone, pošto nam beže već nekoliko godina. Ali imamo kvalitet, što pokazuje i niz od 14 mečeva bez poraza i smatram da možemo da vratimo pehar u naše vitrine – objasnio je Matić.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter