3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DOK SE ‘VEČITI’ PREPUCAVAJU: Evo koliko je kome dosuđeno penala prethodne sezone u Superligi!

Objavljeno: 02.08.20 u 17:35

Penal dosuđen fudbalerima Partizana pokrenuo je razna pitanja i uneo dosta nemira na samom startu sezone u Superligi Srbije.

Crno-beli su savladali Napredak sa 3:1, a gol za vođstvo Beograđana podigao je dosta prašine.

PROČITAJTE JOŠ: ‘PRŠTALO’ BI PORED AUT LINIJE: Moguć okršaj Murinja i Lalatovića u kvalifikacijama za Ligu Evrope!

Najpre je trener Kruševljana bio veoma ljut, a nakon toga oglasili su se iz Crvene zvezde otvorenim pismom upućenom FSS-u, a stigao je i odgovor Partizana.

Nakon kompletiranog 1. kola Superlige dosuđeno je pet jedanaesterca, jedan za Partizan, jedan za Crvenu zvezdu, po jedan za Radnik i Spartak, a jedan za TSC iz Bačke Topole koji nije realizovan.

Prošle godine, najviše penala dosuđeno je za Crvenu zvezdu i Čukarički, po 10, dok su Partizan i Proleter po devet puta imali priliku da pogode sa ‘kreča’.

FOTO: Transfermarkt/printscreen

 

Najmanje šansi da pogode posle šuta sa 11 metara imali su Mačva i Inđija, samo po jednom.

Ova sezona je tek počela, a nema sumnje da će sudije biti pod dodatnim pritiskom u nastavku kada se budu dosuđivale najstrože kazne.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Njegova debela guzica je jaca od svih vasih obraza koje nemate! Jer da imate ,barem neki, bi digli glas protiv vase lopovske uprave a sve zarad pravde , istine i sportskog vitestva! Dr Vuletic je vasa mora, svaka njegova rec vas ubija u pojam! Dovoljan je on sam da vas blamira kao glupave telce. Ne svidja vam se, svasta izmisljate samo zbog toga sto nemate nikakve argumente da bi mu se njima suprostavili!
    A tek slede prave stvari! Dolazi uskoro vreme ponistavanja laznih titula,ali bogami i jos ponesto.Sto narod veli:Bruji li bruji, videce se uskoro!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sad će debeli da se nakači na vas. Odakle vam pravo da iznosite činjenice i dokaze, kad ih on onako lepo kaže, a oni misle da je on prepametan i da sve zna. Lik hodajući cirkus, koji se blamira iz dana u dan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter