2
Domaći fudbal

DETALJ KOJI ĆE RAZBESNETI ‘ČARAPANE’: Da li je sudija namerno skratio meč protiv Partizana? (VIDEO)

Objavljeno: 02.08.20 u 14:42

Jučerašnji meč Napretka i Partizana podigao je mnogo prašine.

U prvom kolu Superlige Srbije crno-beli su slavili rezulatom 31. Ekipa iz Humske do vođstva je došla pogotkom sa ‘bele tačke’, koji su mnogi okarakterisali kao kao ‘sporan’ gol.

Usledila su saopštenja i sa jedne i sa druge strane, Napredak je u celoj priči izvukao najdeblji kraj, kom je ostala velika gorčina u ustima nakon poraza.

Napredak smatra da ih je glavni arbitar meča Danilo Grujić oštetio, ali novi detalj koji je isplivao dodatno je iznervirao domaće. Četvrti sudija Milan Ilić na kraju utakmice prvo je pokazao da će produžetak da se igra deset minuta, a zatim vratio na pet – koliko se i igralo. Ne zna se šta je u pitanju, ali četvrti sudija je svojom greškom baš naljutio Kruševljane.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

2 Komentara

  1. DA JE BILO JOS 5 MINUTA BILO UMESTO 3, 5 KOMADA U MREZI CARAPANA. NE BRUKAJTE SE MOLIM VAS, TAKO SE PONASA NECASTIVA, MISLIM DA STE VI DRUGACIJI.
    TITULA SE VRACA KUCI NA RADOST NARODNIH MASA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter