0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/instagram

‘ČUDO’ OD DETETA: Zvezdin biser postigao čak osam golova na meču!

Objavljeno: 02.08.20 u 23:57

Pobeda koju su kadeti Grafičara ostvarili protiv Mačve (11:0) neće ostati toliko upamćena zbog rezultata, koliko zbog osam golova nezadrživog Aleksandra Kahvića!

Maestralna partija ofanzivca, uz podršku saigrača, ekipu iz Šapca ostavila je bez šansi.

Golovi su se ređali kao na traci i vodili ka neizbežnom epilogu. Pogotovo silno bilo je drugo poluvreme, a osim Kahvića mrežu Mačve dopunili su još Ognjenović, Veselinović i Goldin.

Grafičar, koji je filijala Crvene zvezde ima priliku da u orbitu evrpskog fudbala ‘izbaci’ vanserijskog mladog golgetera.

Aleksandar Kahvić je rođen 2. januara 2004. u Doboju. Visok je 187 cm i igrao je za mlađe selekcije Bosne i Hercegovine. Do sada je obišao nekoliko jakih evropskih klubova, a interesantno je da je nosio dres Partizana.

U Crvenu zvezdu je došao iz lisabonskog Sportinga. Profesionalni ugovor sa crveno-belima je potpisao u julu 2019. godine.

Nema sumnje da će mladi napadač ukoliko nastavi da pruža ovako neverovatne partije, vrlo brzo privući pažnju najvećih evropskih klubova.

FOTO: FK Crvena zvezda/instagram

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter