0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ALEKSANDAR KATAI: Igra će izgledati sve bolje

Objavljeno: 02.08.20 u 19:20

Izabranici Dejana Stankovića na premijeri sezone savladali su ekipu Novog Pazara rezultatom 3:0 i na fenomenalan način otvorili takmičenje u Superligi Srbije, a utiske posle odličnog starta izneo je povratnik u crveno-beli dres Aleksandar Katai.

– Odigrali smo dobru utakmicu. U ovom trenutku je najbitnije da smo upisali tri boda i pobedom otvorili takmičenje u prvenstvu. Očekivano je bilo da posle odlično odrađenih priprema ostvarimo dobar rezultat i to se i desilo. Bilo je teško igrati, teške su noge, međutim ostvarili smo zacrtani cilj. Već u sredu nas očekuje utakmica protiv Radničkog, a mi se već okrećemo tom duelu.

PROČITAJTE JOŠ: ‘GRUJIĆ NAPRETKU NE BI SVIRAO ISTI PENAL KAO PARTIZANU’: Analiza sudijskog stručnjaka kome je sve prekipelo!

Zvezdina desetka govorila je i o saradnji sa ostalim crveno-belim momcima.

– Smanjili smo malo intenzitet treninga zato što je prvenstvo počelo, tako da će naša igra tek izgledati sve bolje i bolje. Imam sjajnu saradnju sa svim saigračima na terenu, odlično kombinujemo i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu.

Nedostajala je publika na stadionu ‘Rajko Mitić’, a Katai je podsetio koliko im znači podrška navijača.

– Nikada nije prijatno igrati pred praznim tribinama, pogotovo na Marakani, na kojoj su gostovanja izuzetno neugodna. Navijači nam mnogo fale, ali bih pohvalio saigrače koji su nam pružili veliku podršku sa tribina.Nažalost situacija je takva da moramo da se naviknemo na utakmice bez prisustva publike dok se situacija ne promeni – istakao je Aleksandar Katai.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter