0
Domaći fudbal

ZAVRŠEN TRANSFER: Lazar Zličić napušta Voždovac, karijeru nastavlja u Mađarskoj!

Objavljeno: 01.08.20 u 17:15

Doskorašnji fudbaler Voždovca Lazar Zličić danas je i zvanično postao novi fudbaler Mađarskog prvoligaša FK Kišvarda.

Zličić je u Voždovac pristigao 2018. godine iz redova Vojvodine i odigrao za Zmajeve 30 mečeva, postigao 4 gola i upisao se 2 puta u listu asistenata.

Pored nekoliko ponuda koje su pristigle na adresu Voždovca ovog leta, Kišvarda je bila najkonkretnija i zadovoljila ponudom klub i Zličića, tako da je dogovor brzo postignut na obostrano zadovoljstvo, što konstatuje i Zličić.

– Srećan sam što ću u narednom periodu nositi dres Kišvarde i već sada jedva čekam sve izazove koje će biti ispred mene i novih klupskih drugova. Prvi utisci o novom klubu su zaista sjajni, impresioniran sam uslovima i stadionom, upoznaću uskoro saigrače i raditi vredno da zaslužim mesto u timu. Svojim drugovima u FK Voždovac želim mnogo sreće u narednoj sezoni i zahvaljujem se još jednom svima u klubu na prelepoj saradnji u poslednje dve godine. Srećno Zmajevi! – poručio je Zličić.

Pre Zličića transfer je ostvario i kapiten Voždovca Nemanja Nikolić koji je postao novi član Tuzla Sitija. 

FOTO: FK Voždovac 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter