0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda ubedljivo krenula u odbranu titule, Spiridonović veliko pojačanje! (VIDEO)

Objavljeno: 01.08.20 u 21:32

Fudbaleri Crvene zvezde otvorili su novu sezonu pobedom na stadionu ‘Rajko Mitić’. Crveno-beli su savladali ekipu Novog Pazara sa 3:0.

Odmah na početku meča pokazali su novajlije u dresu Zvezde da će predstavljati velika pojačanja. Spiridonović, Katai, kao i Mirko Ivanić pokazali su klasu na večerašnjem meču.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Napadali su izabranici Dejana Stankovića od samog početka meča, bili su znatno raspoloženiji od povratnika u elitu, ekipe Novog Pazara. Već u 8. minutu pokazali su Katai i Spiridonović da će odbrane strepeti pred njima. Katai je promešao sa leve strane nekoliko igrača odbrane, onda iz šesnesterca poslao loptu do Spiridonovića, a novajlija u Zvezdi imao je rutinski zadatak da savlada Drobnjaka.

Samo četiri minuta kasnije, Tomane je oboren u šesnaestercu, a sudija Nikolić pokazao je na ‘belu tačku’. Ivanić je bio precizan sa penaltika, gol je proslavio pokazavši na dres sa brojem četiri.

Opustila se malo Crvena zvezda, te je Novi Pazar pripretio u 19. minutu. Tomić je pogodio stativu. Tri minuta kasnije proigrao je Nikolić Mirka Ivanića, odlično reaguje Drobnjak, a potom je pokušao i Katai, ali nije uspeo da zatrese mrežu. Imala je igru Zvezda, ali do poluvremena nije bilo promene rezultata.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Dominantno je igrala Zvezda i u drugom poluvremenu. Vulić je pripretio u 53. minutu, ali je potom u nastavku malo opao tempo igre. Ponovo je pretio Vulić, ali nije bio precizan, prošla je lopta kraj stative. U 81. minutu imala je zvezda priliku iz prekida, Vulić je šutirao, fantastično je poslao loptu, Drobnjak je bio nemoćan.

CRVENA ZVEZDA – NOVI PAZAR 3:0 (2:0)

(Spiridonović 8, Ivanić 12pen, Vulić 81)

Stadion: Rajko Mitić.

Sudija: Bojan Nikolić.

Crvena zvezda: Borjan – Gajić (od 75. Gobeljić), Pankov, Eraković, Rodić – Sanogo (od 66. Ben) – Spiridonović, Ivanić (od 66. Jovičić), Nikolić, Katai (od 46. Vulić) – Tomane (od 75. Vukanović).

Novi Pazar: Drobnjak, Vukajlović, Kurdić, Delimeđac (od 67. Vlajković), Marinković, Tomić, Nedeljković, Kecap (od 67 Kurti), Dacić (od 32. Dragutinović), Resić (od 46. Hadžibulić), Kovačević.

FOTO: FK Crvena zvezda /Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter