0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

NIŠTA OD IZNENAĐENJA: Jang Bojs je šampion Švajcarske, Zvezda i Partizan u različitom raspoloženju dočekuju evropske kvalifikacije!

Objavljeno: 01.08.20 u 12:59

Fudbalska Srbija sa nestrpljenjem je čekala da Švajcarska dobije šampiona, a sada je poznato i ko je osvojio trofej.

Jang Bojs je uspeo da odbrani titulu (pobedom nad Sionom sa 1:0) i tako ostvari rezultat koji ide na ruku fudbalerima Partizana.

Trebalo bi očekivati da izabranici Sava Miloševića budu nosioca u sve četiri faze kvalifikacija za Ligu Evrope, što bi im garantovalo slabije rivale.

Evropske kvalifikacije, koje Partizan kreće iz prvog kola, počinju 27. avgusta, a u prvoj rundi će sa crno-belima nastupiti još jedan srpski klub – TSC, dok od druge runde, kao osvajač Kupa Srbije počinje Vojvodina.

PROČITAJTE JOŠ: MIHAJLOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O REPREZENTACIJI: Imali smo vrhunski tim, ali na terenu nismo bili ni za k****!

Po pravilu kada jedan od večitih rivala čuje dobre vesti, to obično ne valja za drugog. Tako je bilo i ovog puta jer je to automatski značilo da Crvenu zvezdu čeka pakleni zadatak u kvalifikacijama.

Crveno-beli su ‘visili’ za mesto nosioca u trećem kolu kvalifikacija i na kraju ostali ispod crte baš za to jedno mesto na koje se ‘ušunjao’ Jang Bojs.

Da je Sent Galen osvojio titulu i napravio senzaciju, Zvezda bi bila nosilac, a ovako ostaje izabranicima Dejana Stankovića da se nadaju da će neki od klubova sa lošijim koeficijentima uspeti da napravi senzaciju u prve dve runde.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trening @partizanbelgrade na Zlatiboru! Komplikovana vežba… 😂🤪💪 Gde je desno?

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter