0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

ŽMUKIĆ PRED MEČ SA VOJVODINOM: ‘Cilj što bolji plasman i promocija igrača u prvi tim’

Objavljeno: 31.07.20 u 20:10

Omladinci Voždovca u nedelju započinju takmičenje u Omladinskoj ligi Srbije utakmicom protiv Vojvodine. Meč će se igrati na terenima Sportskog centra ‘Vujadin Boškov’ od 11 časova.

Koronavirus prekinuo je prošlogodišnje sjajno izdanje omladinaca Voždovca kada su mladi Zmajevi zauzeli petu poziciju na tabeli tako da se nadamo da će sada nastaviti tamo gde su stali, iako u dosta izmenjenom sastavu.

Trener Omladinske ekipe Voždovca Goran Žmukić napominje da je pred njegovom ekipom nimalo laka sezona zbog više faktora.

– Spremni smo za početak prvenstva, iako nismo radili u uslovima koji bi nas doveli na najviši nivo fokusa i spreme. Start prvenstva je pomeran dva puta, Koronavirus je sve poremetio, ali moramo pronaći snage da se izdignemo iznad svega, bitno je samo da smo svi zdravi i da se fudbal vraća – počinje priču Žmukić i nastavlja o ciljevima za narednu sezonu.

– Cilj je naravno uvek borba za vrh tabele i pripremanje momaka za ulazak u prvi tim. Od prošlogodišnje omladinske ekipe trenutno je u prvom timu Voždovca sedam igrača što dovoljno govori o smeru u kojem se krećemo i koliko je omladinska škola bitna za klub. Nas čeka nimalo lak raspored jer na početku gostujemo Vojvodini zatim igramo sa Partizanom, OFK Beogradom, Brodarcem i Napretkom iz Kruševca. Ali upravo takve utakmice su potrebne momcima kako bi stasali i izvukli najbolje iz sebe – zaključio je strateg omladinaca.

FOTO: FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter