11
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

VULETIĆ: ‘Arena sport’ televiziji nije prvi put da se ovako odnosi prema Partizanu!

Objavljeno: 31.07.20 u 14:25

Veliku polemiku u srpskoj fudbalskoj javnosti podigli su termini odigravanja mečeva Partizana na početku nove sezone Superlige Srbije.

Upravo o tome govorio je u razgovoru za ‘B92’ potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić. On je nezadovoljan terminima odigravanja mečeva njegovog tima na otvaranju lige.

Nova sezona počinje tako što od svih klubova u prvom kolu FK Partizan jedini igra svoju utakmicu u 17.30 časova, dok ostali klubovi igraju od 19 časova pa nadalje. Emiter, kupac i nosilac TV prava Arenasport, poznata po višečasovnom sportskom programu, kao uvodom u svaku evropsku utakmicu Crvene zvezde i petominutnim uključenjem u studio pred evropsku utakmicu Partizana, bez bilo kakve konsultacije sa našim klubom određuje termine u kojima se igra utakmica – konstatacija je Vladimira Vuletića.

PROČITAJTE JOŠ: VULETIĆ OTKRIO DETALJE: Abubakar je uslovljavao Partizan, Gogua umesto vode pio šampanjac

On je potom istakao da takav slučaj nije samo u prvom kolu, jer će u narednom meč crno-belih protiv Novog Pazara biti igran još ranije.

Za sledeće kolo planirani termin je još raniji – 17.00 časova. Nije ovo njima prvi put da se ovako ophode prema Partizanu. Kod njih važi pravilo da Partizan leti treba da igra popodne u vreme velike vrućine, a zimi uveče u vreme najveće hladnoće – dodao je Vuletić.

FOTO: Privatna arhiva 

0
0

11 Komentara

  1. Sad kada ste se malo „izduvali“ vi crno-beli kompleksaši, morate znati: Prvak bira termine, a vi ako hoćete na tv morate prihvatiti termine koje vam ponudi televizija. A kako ste krenuli da kradete, bolje d vas tv i ne prenosi. Vašem golmanu se svira faul i poništava gol samo što ga je naš igrač u skoku dodirnuo, a Vaš igrač slomio nogu golmanu ( koji je inače nedodirljiv u svom petercu) i ništa karton a gol se priznaje. Pa izmišljeni penal…

    0
    0
    Odgovori
  2. @Vruc sa sirom,

    A mozda je ta pripremna utakmica u nedelju i odigrana u tom terminu bas zbog toga sto se prve utakmice igraju u slicnom ili istom terminu? I zato se zove pripremna. Nisi o tome razmisljao? Ne valja ti mrznja. Ne navija se za svoj klub mrzeci druge.

    0
    0
    Odgovori
  3. Jedina spodoba si ti bureku sa sirom. Tvoj klub je favorizovan u svakom pogledu , ali tebi posto si vnago to ne smeta. Nema gorih ljudi od vas ciganstura , ne izlazite psihu iz bulje.

    0
    0
    Odgovori
  4. Za one kratkog pamćenja, Partizan je svoju prijateljsku utakmicu u nedelju igrao baš u tom terminu. Sami su ga izabrali, niko im nije nametnuo, a sad odjednom ne valja. Na kraju krajeva potpuno je logično da klub koji je šampion i ima daleko veći broj navijača ide u udarnom terminu. Nažalost, to ovoj iskompleksiranoj spodobi najviše smeta.

    0
    0
    Odgovori
    • Mislim da nisi u pravu,Zvezdine utakmice ni ne treba prenositi.Toliko su providno namestene,da prelazi u dosadu.Sa drugim ili trecim timom opusteno dajete po 3-4 gola,mozda predloziti FSS da se i titula unapred da Zvezdi i da ne igraju uopste.Sta vam treba blamiranje da jedine utakmice nenamestene protiv Partizana ne mozete da sutnete na gol zadnjih 5-6 utakmica.

      0
      0
      Odgovori
    • Prtca se o prvenstvu i ti nikakve veze nema sa pripremnom utakmicom ali valjda svaki cigan mora da iskaze mrznju na bilo koji nacin,cigani jbg

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter