0
Domaći fudbal

FOTO: Dušan Sandić

VOŽDOVAC ČEKA RADNIK: Jovan Damjanović odabrao novog kapitena!

Objavljeno: 31.07.20 u 15:28

Fudbaleri Voždovca posle tačno mesec dana letnjih priprema imaće priliku da testiraju sebe i započnu sezonu dobrim rezultatom.

U subotu od 19:30 na ‘Krov’ dolazi ekipa Radnika iz Surdulice u okviru prvog kola izdanja Linglong Superlige Srbije za sezonu 2020/2021.

Imperativ pobede biće prisutan kod obe ekipe jer svi znamo koliko je bitan dobar rezultat na startu sezone na kojem se dalje mogu graditi atmosfera i uzlazna forma.

Svestan je toga i Šef stručnog štaba FK Voždovac Jovan Damjanović koji napominje da je njegova ekipa spremna za sve izazove.

– Poznajemo jako dobro ekipu Radnika, time pre što smo sa njima igrali poslednji meč u protekloj sezoni. Poštujemo sve što rade, ali spremamo se da krunišemo dobar pripremni period i jedina nagrada za moje igrače može biti samo pobeda. Svi u ekipi su zdravi, nemamo kadrovskih problema na sreću i spremni smo da pokažemo na startu sezone kakav fudbal može da igra Voždovac – veruje u svoje igrače Damjanović.

Jovan Nišić započinje svoju treću sezonu među Zmajevima i za to vreme uspeo je da izraste u lidera ekipe koji će na startu ove sezone poneti i kapitensku traku na svojoj ruci.

Nišić zna recept za dobar rezultat protiv gostiju iz Surdulice.

– Odlično smo odradili kompletne letnje pripreme i mislim da možemo biti jako optimistični pred prvo ovosezonsko kolo. Ekipa je evidentno podmlađena, ali je u klubu trenutno grupa izuzetno talentovanih igrača koji mogu da iznesu teret sezone u Superligi i ostvare najviše domete koje je klub stavio pred nas. Tu su i iskuni Gajić, Putinčanin i Stojčev koji znaju kako da priđu mladim igračima i ne sumnjam da će sve to kao celina na terenu dati jedan dominantan Voždovac. Žao mi je što na tribinama neće biti navijača, ali apelujem na sve da se ponašaju odgovorno kako bi se što pre svi videli na stadionu – jasan je bio Nišić.

Utakmica između Voždovaca i Radnika igra se na stadionu Voždovca u subotu sa početkom od 19:30. Zbog posebnih mera prevencije širenja virusa Korona, prisustvo publike na ovom meču neće biti dozvoljeno, a utakmica se neće naći na programu za prenos uživo.

Umesto toga, svi navijači Voždovca mogu teksutalni prenos meča pratiti kao i uvek na blogu na sajtu Voždovca, kao i na društvenim mrežama kluba.

FOTO: Dušan Sandić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter