0
Evropske lige

NAJBOLJI FUDBALER BOLONJE OTKRIO KAKAV JE MIHAJLOVIĆ: On ‘glasno ćuti’, tera te da dublje razmišljaš i gore se osećaš!

Objavljeno: 31.07.20 u 20:56

Najbolji igrač ekipe Siniše Mihajlovića osetio se prozvanim zbog loše forme tima.

Bolonja je na kraju prvenstva doživela dva ‘šoka’, poraženi su od Milana sa 5:1 i od Fiorentine 4:0.

To je sasvim dovoljan razlog da se priča o odgovornosti ekipe i trenera.

O poslednjim posrtanjima govorio je najbolji grač Bolonje Rikardo Orsolini koji je otkrio da srpski trener koristi metodu ćutanja kako bi izazvao reakciju igrača.

PROČITAJTE JOŠNEMANJA VIDIĆ KARIJERU NASTAVLJA U KINI: Potpuno neočekivani transfer za štopera sa ogromnim iskustvom!

– Preispitujemo se, mi igrači pokušavamo da damo odgovore na neka pitanja, ali to nije dovoljno – kaže Orsolini za ‘Il Corriere dello Sport’.

– Deluje kao da smo pali na fizičkom planu, ali zapravo ne znamo šta nam se dešava – nema objašnjenje Orsolini na poraze i lošu seriju svog tima.

Obično kada je tako možemo zamisliti besnog Mihajlovića koji u svlačionici urla na igrače, ali, kaže Orsolini, Miha koristi druge metode da trgne tim iz letargije.

– Ne razgovara sa nama, nije nam održao lekciju. Pre bih to nazvao ‘glasno ćutanje’ nego teške reči. Ta tišina te tera da dublje razmišljaš, i gore se osećaš.

– Generalno, imamo vrlo otvoren i iskren odnos. Često pričamo, i nisu mi se dopale neke reči koje je rekao o meni pred medijima. Nije mi se konkretno dopalo to što je rekao da moram da se probudim, ali ne krijem se od njega, ne bežim. Bilo bi bolje samo da mi je to rekao u lice, daleko od javnosti. Znam da je to rekao da me malo prodrma.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter