0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport/Aleksandar Ilić

ODBIO PAOK ZBOG ‘MERAKA’: Nišlije imaju novo pojačanje – Kačar potpisao za Radnički!

Objavljeno: 31.07.20 u 23:22

Novo pojačanje ‘Meraklija’.

Fudbalski klub Radnički iz Niša, dan pred premijerni meč u Superligi, angažovao još jednog mladog i kako kažu, talentovanog igrača.

Ugovor sa Nišlijama potpisao je 18-godišnji krilni napadač Nenad Kačar iz Niša, koji je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije.

PROČITAJTE JOŠSVE SE ‘TRESLO’ PRVOG DANA SUPERLIGE: Kiša golova – sjajan meč TSC-a i Vojvodine ostao u senci ‘bezobrazluka’ navijača domaćih!

Za njegove usluge bio je, kako se dodaje, zainteresovan i grčki PAOK, ali mu je Radnički ponudio odlične uslove, pa je Kačar odlučio da ostane u svom gradu i karijeru gradi na Čairu.

– Drago mi je da je Radnički krenuo sa politikom promocije mladih igrača sa juga Srbije, na meni je sada da poverenje opravdam svojim igrama i odnosom na treninzima i utakmicama. Svakom mladom igraču je veoma bitno da klub ima viziju i ambiciju za razvoj igrača do najvišeg nivoa, što sam u Radničkom svakako prepoznao – rekao je Kačar.

U Radnički su dosad stigli štoper Žarko Marković, levo krilo Nenad Gavrić, dva desna beka Nikola Aksentijević i Aleksandar Kostić, napadač Ilija Spasić, ofanzivni vezni igrač Luka Petrović, kao i iskusni polušpic Filip Kasalica, fudbaler sredine terena Nenad Šljivić, zadnji vezni Todor Petrović i napadač Dušan Stojiljković.

FOTO: HotSport/Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter