0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NAPOKON POSTAO ‘ZMAJ’: Partizanov ‘biser’ potpisao za Voždovac!

Objavljeno: 31.07.20 u 17:31

Ivan Milosavljević je protekle zime pristigao na ‘Krov’ kao pozajmljen igrač Partizana i ostavio sjajan utisak.

Situacija sa korona virusom sprečila ga je da se u većoj meri predstavi navijačima koji podržavaju Zmajeve, ali stručni štab Voždovca je procenio da ovaj mladi igrač svojim talentom i pristupom zaslužuje da postane igrač Voždovca i tako postane deo podmlađenog tima koji se sklapa na ‘Krovu’.

Milosavljević je u protekoj sezoni nastupio 4 puta za Voždovac i postigao jedan velelepan pogodak u meču protiv Mačve iz Šapca.

PROČITAJTE JOŠMILOŠEVIĆ: Idealno bi bilo da prodamo ‘Fiću’ i da ostane na pozajmici!

Agilna uprava Voždovca stupila je u pregovore sa Partizanom i transfer mladog igrača rođenog 2000. godine priveden je kraju danas kada je Milosavljević stavio paraf na četvorogodišnji ugovor sa Zmajevima.

– Srećan sam što postajem deo ovako organizovanog kluba koji ima najviše ambicije. Za proteklih šest meseci mogao sam da se uverim u to kako funkcioniše klub kao Voždovac i ovo je mesto na kojem vidim svoju budućnost. Ekipa je mlada, imamo mnogo želje da kvalitetno radimo i napredujemo i nema sumnje da nas čekaju velike stvari sa Voždovcem. Svi smo spremni da se maksimalno posvetimo cilju koji smo postavili ispred sebe na početku sezone. Jedva čekam subotu i prvi meč u sezoni sa Radnikom – nije krio zadovoljstvo prelaskom u tabor Voždovca mladi igrač.

Milosavljević je izdanak omladinske škole Partizana, a pre Voždovca nastupao je i za ekipu Teleoptika.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter