1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MILOŠEVIĆ: Idealno bi bilo da prodamo ‘Fiću’ i da ostane na pozajmici!

Objavljeno: 31.07.20 u 15:54

U petak 31. jula 2020. godine na stadion FK Partizan od 12 časova organizovana je konferencija za medije pred utakmicu 1. kola Linglong Tire Super lige Srbije koju FK Partizan igra na gostujućem terenu protiv ekipe FK Napretka.

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao da njegov gostuje najtežem rivalu i da crno-beli moraju biti oprezni.

Verujem da smo se dobro spremili. Prve utakmice su uvek teške, čak i kad nije ovako vruće, dok se ne uhvati takmičarski ritam, ali verujem da smo spremni da odgovorimo svim zahtevima i izazovima. Očekuje nas najteži rival bar otkako sam ja u Partizanu. Više smo imali problema s Napretkom nego sa bilo kojom drugom ekipom u Super ligi i to poziva na oprez. Trudio sam se da pripremim ekipu na tu prvu utakmicu jer samo ako izadjemo na teren sa motivom i željom kao da je u pitanju Crvena zvezda ili neka evropska utakmica možemo da se nadamo dobrom rezultatu. To ove godine generalno važi za sve utakmice u Super ligi, a za ovu prvu pogotovu – rekao je Milošević.

Milošević je govorio i o prelaznom roku, a upravo to najviše interesuje navijače. Otkriva šta će biti sa Sadikom i Filipom Stevanovićem. ‘Sigurno je da neće otići obojica’. Poručio je trener crno-belih.

Idealna varijanta za nas bi bila da prodamo Fiću, a da on ostane na pozajmici godinu dana. To je nešto što ćemo probati da uradimo. Imamo i rezervnih varijanti ako sve bude dobro u Ligi Evrope… Ono što je bitno je da neće biti osipanja tima. Ako jedan ode, lako ćemo ga nadomestiti, a može samo jedan da ode – istakao je Milošević.

Govoreći o ‘bonus’ igračima, Milošević je naveo da je Partizan i bez tog pravila promoviše mlade igrače.

Ono što mi se jedino ne dopada jeste kad nešto radite po slovu zakona. Razgovarao sam sa mladjim igračima jer će neki od njih ili svi oni dobiti nešto što još ne zaslužuju. Nije samo stvar guranja mladih igrača, morate da ih pripremite za to. Ovim pravilom smo primorani da forsiramo neke igrače, a da možda još nisu spremni na to. Pitanje je da li čemo im time pomoći ili odmoći – rekao je on.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter