2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

IBANJEZ I VIJEIRA PORUČUJU: Terziću, vrati i nas u Zvezdu!

Objavljeno: 31.07.20 u 13:47

Vratila je Crvena zvezda Aleksandra Kataia, posle toga usledila je vest da se vraća i Kanga, crveno-beli navodno pregovaraju i sa Mičelom Donaldom, a još dvojica bivših fudbalera nada se povratku, a o tome su otvoreno i obavestili Terzića.

Tridesetdvogodišnji fudbaleri Luis Ibanjez i Ugo Vijeira poslali su aber Zvezdanu Terziću da bi rado ponovo igrali na ‘Marakanu’ Njih dvojica su 2015/16 nastupali u Ljutice Bogdana kada je crveno-bele sa klupe predvodio Miodrag Božović.

Argentinac je u razgovoru za ‘Srpski telegraf‘ rekao da bi se rado vratio u Srbiju.

Nekoliko puta sam se ponudio Terziću jer sam želeo da se vratim. Nije mi čak bila mnogo bitna ni plata, pristao bih i za manje para. Međutim, Zvezda tad nije bila zainteresovana za mene. Ja sam uvek želeo da se vratim u klub, a isto mislim i sad. Čak me i navijači redovno zovu u Beograd i moram da priznam da mi je veoma drago što me nisu zaboravili – ističe Ibanjez.

PROČITAJTE JOŠ: PRIHVAĆEN KANGIN ZAHTEV: Povratniku ‘osmica’, Ivanić uzima broj sa kojim je izluđivao ‘Delije’ i ‘Grobare’!

On dodaje da bi rado sarađivao sa legendarnim Misterom, Dejanom Stankovićem.

– Svi znaju ko je Dejan Stanković. On je legenda Zvezde, a pored toga je i veoma cenjen u Italiji. Siguran sam da će odraditi dobar posao. Samo imam malu zamerku što su izgubili u derbiju, to nije smelo da im se desi – tvrdi Ibanjez.

U razgovoru za isti dnevni list i Vijeira je izneo sličan stav.

Ako se ne vratim ove godine u Crvenu zvezdu ili naredne, teško da ću nakon toga ponovo zaigrati u Beogradu. Ja bih voleo da dođem, ali nije do mene. Klub je sad u mnogo boljoj finansijskoj situaciji nego ranije i to daje dodatnu sigurnost igračima da se vrate. Video sam i da su Katai i Kanga ponovo u klubu i to je odlična stvar. Oni su kvalitetni igrači koji mogu mnogo da pomognu timu – rekao je on.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Mislim da ih je pregazilo vreme. Sto se tice Ibanjeza, on je bio odlican u napadau, za kontre, centarsuteve, golove, a najslabiji je bio tamo gde je najpotrebniji – u odbrani. Za Vieiru ne znam gde je igrao i kako, dok je bio u Zvezdi, davao je smek napadu, kao igrac koji zna sa loptom, ali posle toliko godina, nije to vise to.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter