0
Domaći fudbal

U ČAST LEGENDAMA KLUBA: Crveno-beli predstavili novi paket Zvezdinih stikera!

Objavljeno: 30.07.20 u 14:13

Fudbalski klub Crvena zvezda svim zaljubljenicima u crveno-bele boje predstavlja novi paket stikera posvećen legendama kluba.

Crvena zvezda nastavila je odličnu sradnju sa Viberom, omiljenom globalnom aplikacijom za razmenu poruka i donela novi paket od 14 stikera posvećen ‘starijim legendama’ kluba sa Marakane. Crvena zvezda kao najtrofejniji klub u Srbiji može se pohvaliti velikim brojem igrača koji su ostavili dubok trag u istoriji.

Upravo zbog toga paket stikera posvećen Zvezdinim legendama, samo je prvi u nizu kojim će obradovati navijače. Povodom 30 godina od najvećeg uspeha u istoriji u planu je izrada paketa stikera koji će biti posvećeni šampionskoj generaciji iz 1991. godine, a potom i još jedna saradnja sa Viberom kojom će se pažnju posvetiti i nešto ‘mlađim legendama’ Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠCRVENO-BELI ĆE POBESNETI: Bivši plej Partizana pred potpisom sa Grčkim velikanom!

Zvezdine zvezde, najbolji golman, ali i najbolji strelac u istoriji kluba samo su neki od ličnosti čije ćete stikere moći da koristite. Ambasador, strelac čuvenog gola u utakmici protiv Arsenala, ali i trener kluba u dva navrata našli su se u najužem izboru Zvezdinih legendi.

Kroz zanimljive ispise koji se nalaze na svakom stikeru imaćete priliku da se podsetite po čemu su upravo ovi igrači ostali upamćeni. Kako biste otkrili o kojim se legendama radi i dopisivanje učinili još zanimljivijim, potrebno je samo da potpuno besplatno preuzmete paket stikera i uključite vremensku mašinu!

Viber stikere FK Crvena zvezda možete preuzeti ovde.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter