0
Evropske lige

FOTO: Adidas

KATALONCI U ŠOKU: Suarez napušta ‘Kamp Nou’, sledeća stanica – Inter?

Objavljeno: 30.07.20 u 14:58

Da li je vreme za novi izazov?

Urugvajski napadač, Luis Suarez, dobio je ponudu iz MLS, od Inter Majamija, piše ‘Mundo Deportivo’.

Suarez ima još godinu dana do isteka ugovora, a promena sredine nije nemoguća. Barselona je ove sezone prošla kroz turbulentno razdoblje, promene trenera, koronavirusa, loših rezultata u završnici prvenstva, podela u svlačionici, a kroz sve to se provlači priča da će doći i Lautaro Martines iz milanskog Intera, koji bi trebalo da uskoči u prvih 11, ako Inter pristane na ponudu Blaugrane.

PROČITAJTE JOŠSRPSKI STRUČNJAK SKLAPA TIM ZA LIGU ŠAMPIONA: Bivši trener Partizana dovodi pojačanje za sedam miliona evra!

Vidi se da to nije taj Suarez od pre par godina, na kojeg smo navikli. Nije se uklopio sa Grizmanom kako treba, dok su povrede sve učestalije.

Zato će probati da ga dovede Inter iz Majamija, klub koji vodi Dejvid Bekam, pošto su pre toga želeli i njegovog sunarodnika Edinsona Kavanija, ali je u ovom trenutku realnije da će ‘El Matador’ ostati u Evropi i naredne sezone.

Urugvajski napadač je veći deo sezone bio povređen, mada se to ne očitava u broju odigranih utakmica (34 u svim takmičenjima) pošto je za vreme oporavka bila pauza u prvenstvu zbog pandemije, ali učinak nije bio na zadovoljavajućem nivou. Postigao je 19 golova i zabeležio 12 asistencija.

FOTO: Adidas

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter