0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

NOVO-STARO POJAČANJE VOŽDOVCA: Iskusni vezista se vratio na ‘krov’!

Objavljeno: 29.07.20 u 19:39

Nakon Nikole Vujnovića koji je jutros predstavljen kao novi igrač Voždovca, ovog popodneva ugovor je potpisao i Marko Putinčanin koji je već dobro poznato lice na ‘Krovu’.

Putinčanin je bio član Voždovca od 2016. do 2018. godine kada je bio deo sjajnih rezultata kluba kao standardan na mestu zadnjeg veznog.

Nakon igranja u Vojvodini i dve sezone provedene u Olimpiji iz Ljubljane, Putinčanin je odlučio da se vrati na mesto uspeha i pokuša da u narednoj sezoni pomogne Zmajevima u pohodu na vrh tabele.

PROČITAJTE JOŠRADNIČKI RADI PUNOM PAROM: Pala dva važna potpisa na ‘Čairu’, stigao bivši napadač Crvene zvezde!

– Lep je osećaj vratiti se u Voždovac. Krajem prošle sezone došao sam u Voždovac da treniram i održavam formu i mislim da je to jedini klub u Srbiji u kojem mogu da dođem uvek i budem dočekan raširenih ruku, moja druga kuća. Sa obzirom na to da nisam bio u klubu dve godine mogu da primetim da je klub rapidno napredovao u mnogo segmenata. Kako u sportskom sektoru i u organizaciji, tako i u marketingu i infrastrukturi tako da je i to jedan od razloga zbog kojih sam došao. Voždovac je uvek glasio za odlično organizovan klub, a sada je sve to podignuto za nekoliko nivoa – počinje priču Putinčanin.

Putinčanin će ove sezone verovatno biti najstariji u apsolutno podmlađenom timu Voždovca, te tako ne beži od uloge lidera i timu i napominje da je spreman da preuzme to breme na sebe.

– Došlo je vreme da ja budem najstariji u ekipi (smeh). Da, izgleda da ćemo Stojčev i ja biti najstariji ove godine, ali rekao bih da godine ništa ne znače. Ekipa je sastavljena od jako talentovanih mladih igrača koji su takođe kvalitetne ličnosti i sjajni fudbaleri i mislim da ćemo imati odličnu saradnju na terenu i van njega. Pričao sam o ambicijama kluba sa rukovodstvom i šefom stručnog štaba i želje nam se poklapaju, a to je sam vrh tabele. Jasan cilj je ispred nas i daćemo sve od sebe da ga ostvarimo – zaključio je novi igrač Voždovca.

Putinčanin će imati priliku da opet zaigra na dobro poznatom terenu na stadionu na krovu TC Stadion već u subotu kada Zmajevi dočekuju ekipu Radnika iz Surdulice u prvom kolu ovosezonskog izdanja Linglong Superlige Srbije.

FOTO: FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter