0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

KAPITALNO POJAČANJE ZA ‘ZMAJEVE’: Bivši igrač Viljareala potpisao za Voždovac!

Objavljeno: 29.07.20 u 12:25

Fudbalski klub Voždovac danas je predstavio još jedno kapitalno pojačanje za visoke domete u novoj sezoni!

Danas je na ‘Krovu’ predstavljen Nikola Vujnović, napadač sa iskustvom igranja u Španiji i mladi reprezentativac Crne Gore.

Rođeni Cetinjanin je nakon početka karijere u Radničkom iz Obrenovca i Radu postao član španskog Viljareala u kojem je proveo četiri godine. Vujnović je prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Crne Gore i nastupao je za mladu reprezentaciju svoje zemlje.

PROČITAJTE JOŠ: MILORAD MAŽIĆ ZBOG KORONE OSTAO BEZ POSLA: Srpski arbitar napušta Kinu i gubi veliku svotu novca!

Nakon protekle sezone u kojoj je briljirao u dresu Podgorice i odskakao u prvenstvu Crne Gore vreme je da se Vujnović oproba i u Superligi Srbije i dresu Voždovca.

– Čuo sam sve najlepše o Voždovcu kao klubu i uverio se lično u to. Sa velikim zadovoljstvom ću nositi dres Voždovca u budućnosti i nadam se biti deo sjajnih rezultata. Ambicije kluba u narednoj sezoni su visoke i izrazito takmičarske, što se poklapa i sa mojim ciljevima – rekao je na početku Vujnović.

Crnogorski napadač ima iza sebe četvorogodišnje iskustvo nastupanja u Španiji za ekipu Viljareala, što će sigurno značiti Zmajevima u narednoj sezoni koji sada imaju jednu opciju više u napadu.

– Spreman sam i u odličnoj formi, iskreno se nadam da ću uskoro dobiti priliku da debitujem, a zatim i postižem golove. Zbog toga sam i došao. Uzbuđen sam zbog svega što nas očekuje ove sezone i radujem se novom izazovu u karijeri – zaključio je mladi napadač.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novi čelendž od Levandovskog! Ko može ovo da uradi? #Lewandowski #L9 #Bayern

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter