1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ: Najvažnije da nema povreda

Objavljeno: 29.07.20 u 10:30

Fudbaleri Crvene zvezde su maksimalnim učinkom završili pripremni period, nakon što su u generalnoj probi pred start sezone savladali banjalučki Borac sa 3:0, a optimista nakon duela je i trener crveno-belih Dejan Stanković.

– Zadovoljan sam jer smo svi izašli na nogama i jer nema nikakvih problema i povreda. Snažno radimo i plašimo se malo ovakvih utakmica, jer bi zaista bila šteta da neko otpadne u ovom trenutku. Odradili smo normu, istrčali smo i ponavljam najvažnije je da smo svi zdravi. Još uvek smo u fazi rada, teške su noge, ali vide se ideje, zahtevi i drago mi je što usvajamo ono što uvežbavamo na treninzima. Ima vremena da to još više ‘zategnemo’. Veliki sam optimista – počeo je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDIN ‘DRAGULJ’ NAPUŠTA MARAKANU: Ovogodišnji hit evropskog fudbala zagrizao za mladog igrača crveno-belih!

Efikasni su bili fudbaleri Zvezde na pripremama, na četiri meča postigli su osam golova, a primili samo jedan.

– I taj koji smo primili je bio veoma čudan, da tako kažem. Nema dobrog napada bez odlične odbrane. Radimo na tome svakodnevno i to je nešto što je važno i što će se manifestovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Kada zaključim period od 11. do 28. jula, uzmem u obzir prijateljske utakmice i sve ono što je urađeno, moram da se zahvalim stručnom štabu na lojalnosti, profesionalizmu i ozbiljnom radu, kao i mediko bloku koji je pružio sjajnu negu. Verujte da se iz maserske sobe nije izlazilo. Zahvalio bih se i svim ljudima koji su bili sa nama na Divčibarama i u Staroj Pazovi, jer smo se zaista osećali kao kod kuće – ističe Stanković.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pele vrati mi frizuru… 😂💇‍♂️ #Gobeljic #Borjan #CrvenaZvezda #Frizura

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Majstore spremaj se da budes najuren, po mogucnosti sa svim pojacanjima, kola ti krecu u ambis vrlo uskoro, pozzzzz.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter