0
Fudbal

ŽESTOKA TUČA FUDBALERKI: Neredi na terenu u Bosni, jedna igračica završila bez svesti! (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.20 u 20:37

Utakmica plej-ofa Premijer lige između Libera iz Goradža i Sane 2014 završena je ružnim scenama!

U jednom trenutku meča došlo je do žestoke tuče igračica, a ona se na kraju pojavila i na društvenim mrežama.

U utakmici je podeljeno 13 žutih i dva crvena kartona. Sana je slavila 5:3, a najgori kraj izvukla je igračica Sane, Emina Sarajlić, koja je meč završila sa lakim potresom mozga.

– Sve je krenulo kako je sviran prekršaj za protivnički tim. Stale smo na šesnaesterac i čekale da izvedu udarac. U tom trenu mene protivnička igračica udara u rame gde ja padam, a sudija ne reaguje iako je video šta se desilo. Nakon toga, izvele su udarac, a ista protivnička igračica gura s leđa našeg štopera, te ona u skoku dodiruje loptu rukom i sudija svira penal. U tom trenu je došlo do tuče gde sam krenula da razdvajam igračice, ali bezuspešno – rekla je Sarajlić za Sportske.ba i potom je dodala:

PROČITAJTE JOŠ: PRATITE UŽIVO NA HOTSPORTU: Zvezdina poslednja provera pred Novi Pazar (VIDEO)

Jedino čega se sećam jeste da sam dobila jak udarac u predelu glave, te sam u tom trenu videla kako druga protivnička igračica ulazi u konflikt sa mojom igračicom koja je već bila u tuči. Nakon toga opet ulazim da razdvojim igračice tako što sam pokušavala protivnčku igračicu da udaljim od naše. Posle toga sam prohodala par koraka i samo se srušila. Jedino čega se sećam da sam u tom trenutku dobila gušenje i počela gubiti svest. Nisam vidjela ko me udario već sam samo čula svakakve glasove te su govorili da imam povredu. Sledeće se ništa ne sećem, znam da sam se vozila kolima hitne pomoći i tu sam na putu do bolnice ostajala bez daha duže vreme – rekla je ona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter