0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

DEGENEK NA IZLAZNIM VRATIMA ZVEZDE: ‘Bilo bi sjajno kada bih prešao tamo, sviđa mi liga i klub’…

Objavljeno: 28.07.20 u 19:42

Miloš Degenek je ponovo interesantan stranim klubovima, baš kao što je bio slučaj i u prethodnom prelaznom roku.

Najavio je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela da postoji interesovanje moskovskog Spartaka za australijskog reprezentativca Miloša Degeneka. Čini se da defanzivac Zvezde ne bi imao ništa protiv ovog transfera.

PROČITAJTE JOŠ: HRVATSKI TRENER DREŠI KESU: Boaći pakuje kofere, Zvezdi stižu milioni!

Lepo je što se Spartak interesuje za mene. Ogroman je to klub, sa neverovatnim navijačima. Dobro je kad te povezuju sa takvim velikanom. Bio sam u Rusiji pre dve godine, sa Australijom učestvovao na Mundijalu. Uverio sam se da je u pitanju lepa država. Baš mi se dopada – rekao je Miloš Degenek ruskim medijima.

Crvena zvezda se neće olako oprostiti od Degeneka, spekuliše se da je cena koju je Zvezda odredila oko tri miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:VELIKA ŠANSA ZA NIKOLIĆA: Kapiten Voždovca se seli u Premijer ligu, potpisao za Siti!

Bilo bi sjajno ako bih prešao u Spartak. Ruska liga je veoma jaka. Sve tamo je sjajno: počev od navijača, preko zemlje, stadiona. Moramo da čekamo da vidimo šta će se sledeće desiti. Ako postoji konkretnije interesovanje, onda ćemo pričati, ali je svakako lepo kad te povezuju sa Moskovljanima – bio je iskren Miloš Degenek.

FOTO: Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter