2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

VELIKO I NEOČEKIVANO POJAČANJE: Banjak potpisao, a sa njim stigao i Lalatović (FOTO)

Objavljeno: 27.07.20 u 15:01

Novo pojačanje Partizana štoper Maki Banjak potpisao je danas zvanično ugovor sa crno-belima u službenim prostorijama stadiona FK Partizan.

Paraf na zvaničan ugovor stavio je generalni direktor FK Partizan g.Miloš Vazura istakavši zadovoljstvo dolaskom Banjaka.

– Ugovor je potpisan na tri godine i drago mi je da će Banjakov dolazak dodatno pojačati redove crno-belih. On je bio naša želja poslednjih godinu dana, pratili smo njegov rad uz stručni štab i šefa Miloševića i sada su se ispunili svi uslovi da njegov dolazak kompletiramo. Kako i sam kaže, dobro je prihvaćen od strane ekipe, dosta zna o Srbiji preko mlađeg brata, pa ćemo se svi potruditi da i brzo prođe period adaptacije koji ima svaki igrač po dolasku u novi klub – rekao je Vazura

FOTO: FK Partizan

Istog dana javnost je obaveštena i o tome da je Partizan potpisao talentovanog štopera Dušana Lalatovića.

Mladi, talentovani štoper Dušan Lalatović potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom i zadužio dres sa brojem četiri – saopštili su iz Partizana.

0
0

2 Komentara

  1. Sve prosecni igraci. Kakva
    su ova POJACANJA. Slabo !
    E moj VAZURA, pojma NEMAS, ili novac trpas u dzep. Foteljasu, amateru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter