0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

OVO NIJE OČEKIVAO: UEFA donela odluku o kvalifikacijama koja se neće dopasti srpskim klubovima!

Objavljeno: 27.07.20 u 14:30

Čini se da će doći do promene uokviru UEFA oko kvalifikacija za evropska takmičenja.

Ranije je doneta odluka da se u kvalifikacijama za Ligu Evrope i Ligu šampiona igra po jedan meč sve do plej-ofa, kada bi se igrala ponovo dva meča. Ipak, sada bi ponovo moglo da dođe do promene.

PROČITAJTE JOŠ: STEVANOVIĆ NAPUŠTA HUMSKU: Ništa od novog ugovora, a ovo je razlog…

Nova promena tiče se igranja na neutralnom terenu. Kako prenose kiparski mediji UEFA razmatra da se prve tri runde kvalifikacija i sve četiri za Ligu Evrope igraju na Kipru, a o tome je obavešten i FS Kipra.

Informisali smo ministra zdravlja i postoje razni aspekti koje bi trebalo razmotriti. Mogućnost održavanja nekih kvalifikacionih utakmica u našoj zemlji javlja se jer se Kipar smatra sigurnom destinacijom s obzirom na koronavirus – saopšteno je iz FS Kipra.

Tako bi Crvena zvezda tri runde kvalifikacija igrala na Kipru. Dok bi Partizan i TSC sva četiri duela igrali na tom ostrvu, a Vojvodina bi zbog starta od drugog kola igrala tri…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter