2
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / M. Todorović

DA LI JE OVO ŠANSA ZA PAVLOVIĆA: Niko Kovač otpisao dvojicu štopera!

Objavljeno: 27.07.20 u 22:19

Obećavajući početak za srpskog fudbalera.

Strahinja Pavlović otišao je korak dalje u svojoj karijeri i našao se na spisku putnika fudbalera Monaka za pripreme u Poljskoj.

Trener ‘kneževa’ Niko Kovač računa na doskorašnjeg defanzivca Partizana uprkos najavama da bi srpski šoper mogao da se nađe na pozajmici u Serkl Brižu.

‘Kneževi’ su se jutros preselili u Opalenicu, gde će trenirati narednih pet dana, a na spisku igrača na koje računa hrvatski stručnjak je i ime srpskog defanzivca. Sve ukazuje da će Starahinja Pavlović imati značajniju ulogu u Monaku, ekipu je napustio Poljak Kamil Glik koji će karijeru nastaviti u Beneventu, dok je Brazilac Žemerson višak i Kovač ne računa na njega.

PROČITAJTE JOŠSKANDAL U UKRAJINI: Nije izdržao – navijači oterali trenera nakon samo četiri dana!

Pavlovićevi konkurenti za mesto štopera biće Maripan, Marselin, Badijašil i Panco.

Talentovani defanzivac će imati priliku da se pokaže široj javnosti već u subotu, kada je zakazana ‘generalka’ sa Ajntrahtom za koji nastupaju srpski internacionalci Filip Kostić i Mijat Gaćinović.

Foto: FK Partizan / M. Todorović 

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter