0
Evropske lige

DANAS JE TAJ DAN – POSLEDNJE KOLO PREMIJER LIGE: Bitka za Ligu šampiona…

Objavljeno: 26.07.20 u 15:21

Svih deset mečeva poslednjeg kola Premijer lige igraju se od 17 časova.

Poznato je ko je šampion i vicešampion, ali danas će se odlučiti ko će uz Mančester Siti i Liverpul otići u Ligu šampiona, kandidati su Junajted, Čelsi i Lester. Junajted i Čelsi imaju po 63 boda, Lester jedan manje. ‘Lisicama’ odgovara samo pobeda, dok je timu Nemanje Matića bitno da ostane neporažen.

‘Crveni đavoli’ urpavo igraju sa ‘lisicama’ u poslednjem kolu PL.

Sam plasman u elitu doneo bi ‘đavolima’ 55 miliona evra od UEFA, i još 20 od sponzorskih ugovora. Motiv je ogroman, s tim što menadžer Ole Gunar Solskjer odbija svaku pomisao da pravi taktiku za nerešen ishod.

– Razmišljamo isključivo kako da pobedimo Lester, naravno, nećemo srljati, igraćemo pametno i verujem da ćemo ostvariti svoj cilj – ističe Solskjer, čiji tim nije izgubio 13 puta zaredom u ligi.

Lesteru jasno treba trijumf, dok Čelsi igra sa Vulverhemptonom i želeće da zadrži sudbinu u svojim rukama i da pobedom overi mesto u Ligi šampiona.

Vruće je i u borbi za opstanak, a postoji jedna slamka spasa za tri ugrožene ekipe, a to su prvak Evrope iz 1982. Aston vila (34 boda), Votford (34) i Bornmut (31). Norič je već ispao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter