1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

LALATOVIĆ U CRNO-BELOM DRESU: Još jedan defanzivac stiže u Humsku?

Objavljeno: 24.07.20 u 17:19

Posle Makija Banjaka, crno-beli odlučili su da dovedu još jednog defanzivca.

U ovom trenutku, trener crno-belih Savo Milošević na štoperskim pozicijama ima na raspolaganju Bojana Ostojića, Uroša Vitasa, Igora Vujačića, novajliju Makija Banjaka, kao i eventualno desnog beka Nemanju Miletića, koga je na aktuelnim pripremama već probao na poziciji štopera.

Novo pojačanje crno-belih od naredne nedelje trebalo bi da bude dvadesetjednogodišnji Dušan Lalatović, igrač Dunajske Strede, saznaje ‘Telegraf’.

PROČITAJTE JOŠBANJAK: Gledao sam ‘večiti derbi’ i pomislio, uh, želim da igram ovaj meč, ‘trojku’ sam odabrao jer predstavlja novi život!

Isti izvor navodi da će Lalatović sa Partizanom potpisati ugovor na tri plus jednu godinu i da u Humsku stiže kao slobodan igrač pošto je okončao saradnju sa slovačkim klubom.

Lalatović je rođeni Novosađanin, gde je i prošao sve mlađe selekcije Vojvodine, visok je čak dva metra, igra na poziciji levog štopera i bolje se služi levom nogom.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. JOS JEDNO VAZURINO NISTA
    E MOJ VAZURA OVAJ NIJE NI
    ZA DINAMO VRANJE.
    A HOCEMO USPEH U EVROPI
    NAZALOST TESKO. PRAVITE
    SPRDNJU SA PARTIZANOM.
    POJACANJE !? SRAMOTA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter