2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU, ODLIČNE ZA PARTIZAN: Jang Bojs pred titulom, večiti sve bliže da saznaju kakav ih put u kvalifikacijama čeka!

Objavljeno: 23.07.20 u 23:05

Tri kola pre kraja švajcarskog šampionata, situacija je postala mnogo jasnija!

Kako za Jang Bojs i Sent Galen, koji su se borilu u ovoj šampionskoj trci, tako i za Crvenu zvezdu i Partizan koji su željno iščekivali da vide ko će biti prvi.

 

Evo šta to znači za Zvezdu i Partizan. Poznato je da je šampionu Srbije je za mesto potencijalnog nosioca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona potrebno da Sen Galen bude šampion.

S druge strane, Partizanu odgovara obrnuto. Da bi crno-beli bili nosioci u finišu kvalifikacija za Ligu Evrope, potrebno je da Jang Bojs ili Bazel kojim slučajem osvoje pehar.

Ništa još nije gotovo, pogotovo što Sen Galen u poslednjem kolu gostuje u Bernu, ali je činjenica da aktuelni šampion može sve da reši do tog poslednjeg kola. Čak i da izgubi od Sen Galena, u međuvremenu odigra i jednu nerešenu utakmicu, i dalje će imati gol-razliku na svojoj strani, što znači da je Zvezda daleko od željene pozicije u kvalifikacijama, dok je Partizan nadomak da bude nosioc u plej-of fazi Lige Evrope.

Podsetimo, juče je Bazel deklasirao sa 5:0 ekipu Sent Galena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pele vrati mi frizuru… 😂💇‍♂️ #Gobeljic #Borjan #CrvenaZvezda #Frizura

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. I kada se vratimo malo unazad vidimo koliko je ko i kakve protivnike imao. Dakle Rudar Pljevlja ili kako se vec zove, Malatija ispala iz turske lige, bedna Astana koja prima od Alkmara 11 golova,Alkmar koji ispada od LASK-a,treceplasirane ekipe Austrije i drugi tim Mancestera. Kada je prvi tim Mancestera igrao u Londonu onda ih je razvalio 3:0 uz sprdnju igraca domacih i srecu koja je spasila Partizan barem poraza od 7:0, na gol nisu sutnuli,niti presli pola a nama se smejali. Zvezdini protivnici, Kopenhagen,prosao grupnu fazu lige Evrope pa jos prosao i Seltik u nokaut fazi,razvalio ga u Skotskoj.Jang Bojs prvak Svajcarske,Bajern,ubedljivi prvak Nemacke a verovatno i osvajac lige sampiona na osnovu forme,Olimpijakos ubedljivi prvak grcke,prosao Arsenal u nokaut fazi lige Evrope.Totenhem je jedino razocarao ali je igrao bez Kejna i Sona duze vreme,tek kada su se oni vratili opet su poceli da igraju i izborili LE u premijer ligi.

    0
    0
    Odgovori
  2. KAKVE ODLICNE VESTI !
    SA OVIM TIMOM MI MOZEMO NEKAKO MALTU
    I LUKSEMBURG DA PRODJEMO. KAKVA EVROPA.
    NAMA TREBA JOS TRI CETIRI
    ISKUSNA KVALITETNA
    POJACANJA. TIPA NATKA !
    OVO NISTA NE VREDI.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter