0
Domaći fudbal

VUČIĆ SE OPORAVLJA OD POVREDE: Jedva čekam da na terenu pomognem saigračima i klubu!

Objavljeno: 22.07.20 u 16:21

Nemanja Vučić je na zimu 2020. godine iz Vojvodine pristigao u redove Voždovca kao veliko pojačanje koje je trebalo da nosi igru Voždovca u narednim sezonama.

Nažalost, već u drugom meču u dresu Voždovca povreda se isprečila na putu mladog levog beka.

U meču sa Spartakom u februaru 2020. Vučić je doživeo povredu kolena koja ga je sprečila da se predstavi navijačima Voždovca u pravom svetlu, ali levi bek ne sumnja da će u dresu Zmajeva tek pokazati šta ume.

– Desila se ta nesrećna povreda na samom početku mog mandata u Voždovcu, ali ne želim da se vraćam na to, razmišljam pozitivno o tome šta me očekuje u budućnosti. Operacija je urađena u Turskoj u klinici ‘Aćibadem’ zahvaljujući saradnji između kluba i klinke i zaista je sve urađeno na najbolji mogući način. Sada je na meni da disciplinovano radim i treniram kako bih se što pre vratio u trenažni proces sa ekipom – izjavio je levi bek za sajt FK Voždovac.

– Polako treniram, počeo sam da trčim i čekam dozvolu lekara i trenera kako bih počeo da radim sa ekipom. Dugo sam odvojen od terena i iskreno jedva čekam da zaigram i pomognem saigračima i klubu. Nedostaje mi fudbal naravno, tako da radim sve kako bih se što pre vratio na teren – nestrpljiv je Vučić.

Kada su u pitanju ambicije kluba za narednu sezonu Vučić se slaže da Voždovac mora pred sebe postaviti najviše moguće ciljeve.

Pratim naravno sva dešavanja u klubu i u stalnom sam kontaktu sa saigračima i ljudima iz kluba. Vidim da su letnje pripreme sjajno prošle, ekipa je mlada i željna dobrih rezultata. Klub ovakve organizacije i renomea mora pred sebe postaviti visoke ciljeve, te očekujem naravno da se borimo za sam vrh tabele – završio je Vučić.

Po rasporedu koji je nedavno objavljen Superliga Srbije trebala bi da počne 1. avgusta, a Zmajevi bi u prvom kolu dočekali na svom stadionu ekipu Radnika iz Surdulice.

FOTO: FK Voždovac 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter