0
Fudbal

Odlična ponuda fudbalskih mečeva za danas, a zajedno sa našim partnerima iz Top bet kladionice odlučili smo da sklopimo dobitnu kombinaciju.

TOP BET TIKET DANA: Odlična ponuda za sredu, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 22.07.20 u 11:10

Odlična ponuda fudbalskih mečeva za danas, a zajedno sa našim partnerima iz Top bet kladionice odlučili smo da sklopimo dobitnu kombinaciju.

MANČESTER JUNAJTED – VEST HEM 1 (1.30)

Mančester se bori za mesto koje vodi u Ligu šampiona. Dočekuju nezgodni Vest Hem, ali to ne bi trebalo da predstavlja preveliki zalogaj za ‘crvene đavole’. Nakon što je Lester izgubio od Totenhema, ekipa Ole Gunara Solskjera drži sve u svojim rukama.

WBA – QPR 1 (1.30)

Vest Brom ima priliku da, u poslednjem kolu Čempionšipa, na svom terenu dođe do pobede vredne ulaska u Premijer ligu. Sigurno je da postoji pritisak, ali domaćin ukoliko želi u elitu mora da pobedi Kvins Park koji nema nikakvih ambicija.

SPAL – ROMA 2 (1.37)

Rimljani gostuju ekipi koja je ispala iz Serije A, a Romi je pobeda potrebna kako bi ostali u trci sa Milanom i borbi za direktan plasman u Ligu Evrope.

CELJE – OLIMPIJA X2 (1.50)

Derbi u Sloveniji. Olimpija je bez pobede u poslednja tri meča, a domaćin je u dobroj formi. Ipak, očekujemo da se Ljubljančani trgnu i barem dođu do boda u ovom veoma važnom meču.

SENT GALEN – BAZEL 1 (2.30)

Derbi i u Švajcarskoj ligi. Sent Galen nakon poraza od Tuna mora da se ‘vadi’ i to protiv Bazela, koji je u zaostatku za vodećim Jang Bojsom velikih osam bodova, te će vrlo teško uspeti da se upusti u borbu za titulu, dok će domaćinu pobeda vratiti samopouzdanje.

Kvota 7.98 – Kvote obezbedio beting partner Top bet!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter