0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MITAR MRKELA: Biće odlazaka iz Zvezde, sve je moguće do kraja prelaznog roka!

Objavljeno: 22.07.20 u 13:15

Mnogo se priča u poslednje vreme o mogućim pojačanjima Crvene zvezde, spominje se veliki broj imena, a najglasnije se govori o Mariju Jurčeviću i Aleksandru Prijoviću.

Iz trenutne perspektive deluje da ovi transferi nisu tako realni i daleko su od bilo kakve realizacije. Poznato je da sa Marakane retko kada možemo da čujemo da se govori o imenima, pa je tako bilo i ovoga puta. 

PROČITAJTE JOŠ: TOTALNA DOMINACIJA: FK Crvena zvezda ubedljivo najbolja na društvenim mrežama, a evo o čemu je reč!

Očekivano, sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela nije želeo da komentariše bilo kakve natpise o mogućim pojčanjima srpskog šampiona za narednu sezonu.

– Ja nikada ne pričam o potencijalnim pojačanjima i imenima potencijalnih pojačanja, tako da nemam nameru da pričam o tome koga Zvezda traži i na kojoj poziciji. Nikada to nisam govorio, pa tako neću ni sada – kratko je rekao Mrkela za portal ‘Espreso’.

On je najavio da će biti odlazaka sa Marakane u narednom peridou, a da je do kraja prelazok roka sve moguće.

– Crvena zvezda je dovela Spiridonovića i Kataija i to je ono što svi znaju, a šta će biti, kako će biti, rekao sam da ne komentarišem. Ono što mogu da kažem jeste da će biti nekih odlazaka. Prelazni rok traje do 5. oktobra ove godine i dokle god traje sve je moguće – zaključio je sportski direktor Crvene zvezde.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pele vrati mi frizuru… 😂💇‍♂️ #Gobeljic #Borjan #CrvenaZvezda #Frizura

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter