0
Evropske lige

MATIĆ VERUJE DA JUNAJTED MOŽE DO TITULE: Srbin zadovoljan, a evo kog saigrača je pohvalio!

Objavljeno: 22.07.20 u 15:45

Nemanja Matić, vezista Mančester junajteda, ohrabren je napretkom ekipe u finišu ove sezone.

Bez obzira na poraz od Čelsija (3:1) u polufinalu FA kupa, srpski reprezentativac smatra da uz samo malo viši nivo Junajted može da se bori za trofej šampiona Engleske.

Napredujemo svakim danom, utakmicom, idemo korak po korak. Moramo da kažemo da postoji velika razlika u odnosu na početak sezone, u pozitivnom smislu. Ako budemo 30 odsto bolji možemo da se nadmećemo za titulu – rekao je Matić za ‘Skaj sport’.

PROČITAJTE JOŠ: TOTALNA DOMINACIJA: FK Crvena zvezda ubedljivo najbolja na društvenim mrežama, a evo o čemu je reč!

Junajted je dobrim igrama došao blizu plasmana u Ligu šampiona, trenutno je na deobi četvrtog mesta, ali uz meč manje u odnosu na Lester.

– Uskoro ćemo biti spremni da se takmičimo sa bilo kojom ekipom na svetu – opstimista je Matić.

Još jednom je govorio u superlativima o zimskom pojačanju iz lisabonskog Sportinga Brunu Fernandešu.

– Vrhunski je igrač. Moramo da budemo zahvalni što je sa nama. Ima veliki kvalitet, koristi obe noge i doneo nam je mnogo. Biće veoma važan igrač za Junajted u budućnosti – zaključio je Matić, dodajući da se sjajno uklopio u tandem sa Portugalcem.

O plasmanu u elitno takmičenje Junajted će imati direktan sudar sa Lesterom na King Pauer stadionu, a pre toga, večeras može da utaba poziciju ukoliko pobedi Vest Hem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naši manekeni! 💪 Da poručite majicu,pišite u DM na profil @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter