2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

VELIKA JE ŽELJA DEJANA STANKOVIĆA: Zvezdaši ne žele hrvatskog defanzivca?!

Objavljeno: 21.07.20 u 14:58

Po navodima medija predviđeno je da kao slobodan igrač dođe na ‘Marakanu’ kao zamena za Milana Rodića.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković označio je levog beka Olimpije iz Ljubljane kao potencionalno pojačanje i zamenu za Milana Rodića, ali su se kako se nezvanično prenosi, tome usprotivili navijači Zvezde, kamen spoticanja jeste hrvatsko poreklo fudbalera.

 

Kako prenosi ‘Informer’ pozivajući se na izvore sa Marakane, otac Marija Jurčevića je Hrvat, dok mu je Majka iz Srbije. To je upravo i bio adut Zvezde, ali su navijači bili jasni.

– Nije tajna da rukovodstvo kluba sa ‘Marakane’ ne donosi odluke koje su u suprotnosti sa stavovima navijača. ‘Delije’ ne vode klub, ali njihovo mišljenje je veoma važno. Kad je reč o angažovanju hrvatskih fudbalera ili onih koji su igrali u Partizanu, njihov stav je jasan – to ne dolazi u obzir. Stanković im je napomenuo da je Jurčeviću majka Srpkinja. Rečeno mu je da igrač sa takvim imenom i prezimenom ne može da igra za Zvezdu – prenosi izvor ‘Informera’.

0
0

2 Komentara

  1. @crazy Realno svaki klub i zivi i finansira se od navijaca.. ne znam u kakvom ti filmu zivis..ima toliko drugih fudbalera….

    0
    0
    Odgovori
  2. Haha hoceli I navijaci da placaju transfere ili plate? nezaboravi proslost ali prednama je buducnost I treba da se cenimo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter