4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

CRNO-BELI SPREMAJU NOVI POTPIS: Mogu li Nemci da ‘pomrse konce’?

Objavljeno: 20.07.20 u 09:10

Prelazni rok u Humskoj se tek polako zahuktava, prvi utisak deluje da crno-beli nigde ne žure, ni sa novim pojačanjima, ali ni sa prihvatanjem ponuda iz inostranstva za pojedine igrače.

Crno-beli su produžili ugovore sa Nemanjom Miletićem i Bojanom Ostojićem.

Isto se očekuje i kada je u pitanju golman Nemanja Stevanović, a ‘Žurnal’ otkriva da je novi ugovor spreman i za vezistu crno-belih, Sašu Zdjelara.

Prema njihovim saznanjima, Partizan želi da Zdjelara ‘veže’ do 2023. godine, a aktuelni ugovor mu ističe narednog leta, pa ako do produžetka saradnje ne dođe, onda bi moralo ozbiljno da se razmišlja i o ponudama iz inostranstva za Zdjelara.

FOTO: FK PARTIZAN

Iskuni vezista ne krije da mu je želja da se, kad za to dođe vreme, posle Partizana oproba u nekoj od ‘Liga petice’, eventualno u Rusiji. Ipak, jedna liga ga posebno privlači.

– Pored Italije – Nemačka. Idealna za moj stil: da radim za ekipu, trčim… E, tamo bih tek mogao da se pokažem, podignem reference. Kad bih imao ponudu iz Bundeslige – ne bih razmišljao – porucio je Zdjelar.

Crno-beli definitivno žele da zadrže iskusnog vezistu i naredne sezone u svojim redovima, pa i nešto duže, ali ako Nemci pozovu ovog leta, onda će u Humskoj morati da se pravi ‘Plan B’.

FOTO: FK Partizan

0
0

4 Komentara

  1. IMA li neko da ovu upravu
    PARTIZANA najuri. Oni su
    SRAMOTA PARTIZANA.
    A marioneta SAVO Mora da
    cuti. Imamo slab tim.
    Kakva EVROPA. Nama trebaju 5- 6 IGRACA koji ce
    praviti razliku. Uprava NAPOLJE.

    0
    0
    Odgovori
  2. A šta su sa njim osvojili,,, uparite ga sa Lolom Smiljanićem,,, pa da vezu,,,, Još jedna u nizu sramota od struke,,,Srećom nije opasna po zdravlje nacije,,,Sve manje ikog i zanima,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter