0
Evropske lige

FOTO: Twitter/screenshot

MIHA ZAGRMEO: Srbin žestoko kritikovao igrače, a onda podelio životnu lekciju!

Objavljeno: 19.07.20 u 09:59

Siniša Mihajlović tokom meča Bolonje i Milana, koju su ‘rosoneri’ ubedljivo dobili sa čak 5:1, nije delovao besno, ali je u svlačionici imao šta da kaže svojim igračima.

Miha je rekao da to čak nije ni bila utakmica i da njemu i ekipi ostaje da urade nekoliko stvari.

– Veoma je lako prokomentarisati ovu utakmicu. Kad izgubite 5:1, umuknete, izvinite se navijačima, prihvatite kritike i budete posramljeni. Ako moji igrači iole imaju osećaj dostojanstva, uradiće baš to – rekao je Mihajlović posle meča.

PROČITAJTE JOŠ: FOTOGRAFIJA ZA PAMĆENJE: Emotivan susret Mihajlovića i Ibrahimovića! (FOTO)

Postavio je i važno pitanje koje se tiče neposredne budućnosti, jer je Bolonja posle ovog meča tačno na sredini tabele i desetom mestu sa 43 boda.

– Ovo nije bila utakmica nego jednosmerna ulica, pa sad moramo da odlučimo hoćemo li sledeće sezone da idemo na Evropu ili da se zadovoljimo bezbednom zonom sredine tabele. Ako hoćemo da uradimo nešto uzbudljivo, moramo da napravimo promene. To je vrlo jasno posle ovog poraza – poručio je strateg Bolonje.

Istakao je i da pokušava sa ekipom da uradi nešto što ne prolazi i uspeva uvek, ali smatra da je bitno da se kontrolišu emocije.

PROČITAJTE JOŠ: AUUU, ŠTA TI BI ČOVEČE: Pep Gvardiola totalno ‘odlepio’ (VIDEO)

S tim u vezi je podelio i lekciju koju je i sam utvrdio u svojoj glavi u proteklih godinu dana od kada je saznao da boluje od leukemije, sa kojom se, srećom, izborio.

– Kao i u životu, kad sve ide dobro, onda ne zastajete i razmišljate o tome zašto se stvari događaju. Kada se dešavaju loše situacije, onda stanete i pokušavate da izvučete ono što je pozitivno iz njih – objasnio je Mihajlović.

On je tokom meča zastao da popriča i sa Zlatanom Ibrahimovićem pa je novinare zanimalo i o čemu su razgovarali. Miha kaže da su pričali o porodicama, a ne o fudbalu jer, kako kaže, ‘kada je reč o sportu, tu se pogledamo i razumeli smo se’.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Mihajlovic ❤️💪 #Ibrahimovic

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Twitter/screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter