0
Evropske lige

FOTO: DFL / Getty Images / Matthias Hangst

FILIP KOSTIĆ NA METI VELIKANA: Evropski gigant želi igrača Ajntrahta, ali to nije sve!

Objavljeno: 19.07.20 u 14:30

Filip Kostić koji je imao odličnu sezonu u dresu Ajntrahta sve je bliži Apeninskom poluostrvu. Posle Intera i Lacija, koji su još u januaru pokazali interesovanje za ofanzivnog vezistu ‘Orlova’, u trku se uključio i Milan.

‘Rosoneri’ za razliku od prethodna dva kluba žele da plate obeštećenje i sa Kostićem potpišu višegodišnji ugovor.

Prema pisanju italijanskih medija ofanzivni vezista Ajntrahta je velika želja Ralfa Rangnika, koji će na kraju sezone imati dva posla u Milanu, biće trener, ali i sportski direktor.

PROČITAJTE JOŠ: JUVENTUS ‘ČERUPA’ RIVALA: ‘Stara dama’ spremila ponudu za napadača

Iskusni nemački stručnjak već godinama prati Kostićeve igre u Bundesligi, a posebno je oduševljen sezonom koja je pre dve nedelje završena, gde je srpski reprezentativac imao učinak za pamćenje, ali mnogi veruju da bi sledeća sezona za njega bila prekretnica.

Rangnik neće imati veliki budžet za dovođenje pojačanja – 75 miliona evra. Trećinu će po svemu sudeći dati na otkup ugovora Ante Rebića koji je zadovoljio čelnike kluba igrama u poslednjih mesec dana. Posle toga će im ostati još 50 miliona, a spremni su da Ajntrahtu ponude 30 miliona evra i ako su oni rekli da srpskog reprezentativca neće pustiti ispod 35 miliona evra.

Ukoliko ostvare ova dva transfera, a i na pozajmicu iz Reala dovedu Luku Jovića, Milan će imati balkanski trio koji je bio najzaslužniji za osvajanje Kupa Ajntrahta od pre dve godine.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Auuu! Šta je sa trbušnjacima?! Pojeo kornjaču! #Tadic #Ajax #Sixpack

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: DFL/Matthias Hangst

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter