3
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

ZIDAN STAVIO TAČKU NA SVE PRIČE: Ovo je budućnost Luke Jovića…

Objavljeno: 18.07.20 u 15:38

Real Madrid je osvojio titulu u španskom prvenstvu, 34 po redu. Iako je delom sezone Zinedin Zidan bio osporavan, uspeo je da nakon dve sezone vrati šampionski pehar u vitrine madridskog kluba. A sada nam stiže još jedna dobra vest.

Francuski trener prvo se zahvalio svojim igračima.

– Hvala igračima, jer da nije bilo njih, njihove volje i želje do ovoga ne bih došlo. Presrećan sam. Ovo mi je najdraži trofej, jer smo do njega došli posle dosta uspona i padova – rekao je francuski stručnjak.

Neverovatno zvuči, ali je ovo ujedno 11 trofej u karijeri mladog stručnjaka koji je po drugi put šampion Španije. Ali četiri puta osvajao Ligu šampiona.

FOTO: FSS

Luka Jović je sa druge strane došao do svog četvrtog trofeja, a iako ove sezone nije dobijao šansu, Zidan uverava da će naredne sezone biti jedan od nosilaca igre u timu Reala. Jović se na poslavi titule slikao samo sa Lukom Modrićem i Zinedinom Zidanom koji ga je zagrlio.

PROČITAJTE JOŠ: ŠPANSKA JAVNOST TRAŽI OTKAZ: Luka Jović ponovo glavna tema, da li je ovim činom prekršio pravila lige? (VIDEO)

Jović je mlad igrač i treba mu vreme. Ja sam strljiv kada je on u pitanju. Isti slučaj je bio i sa Azarom. Mnogo više smo očekivali od njega, ali su ga povrede omele u tome. Očekujem od njih dvojice da naredne sezone zablistaju u pravom sjaju. Ja sam to rekao i čelnicima kluba – rekao je Zidan.

0
0

3 Komentara

  1. Ibrahime, ti mi zvucis kao bolji strucnjak od Zidana… jedva cekam da jos nesto naucim od tebe!
    Hvala ti genije, hvala!

    0
    0
    Odgovori
  2. Smatram da je za Jovića ipak bolje da ode. Benzema je ponajbolji igrač Reala tako da tu nema prostora za Jovića, a kad bude završavao karijeru dovešće Halanda ili nekog drugog top napadača tako da će Jović opet biti alternativa…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter