0
Evropske lige
Kristijano Ronaldo

FOTO: Twitter/@juventus

ZEMLJOTRES TRESE ITALIJU: Ronaldo napušta Juventus i vraća se na ostrvo!

Objavljeno: 18.07.20 u 18:52

Italijom je odjeknula vest da će Kristijano Ronaldo napustiti Juventus ovog leta. Portugalac neće preći u MLS ligu, kao što se spekulisalo prethodnih meseci, već se ponovo vraća u Premijer ligu.

Kako ‘Don Balon’ tvrdi, Ronaldo se usmeno i tajno dogovorio sa saudijskim Javnim investicionim fondom koji je u procesu kupovine Njukasl junajteda.

Poznati španski list još tvrdi kako je Portugalcu ponuđen dvogodišnji ugovor za povratak u Englesku nakon 2009. kada je iz Mančester junajteda prešao u Real Madrid. Tako bi Ronaldo bio prva velika kupovina Njukasla koji je na putu da postane novi Mančester siti engleskog fudbala.

Ronaldo će navodno potpisati jednogodišnji ugovor sa Njukaslom, kako bi potom otišao u SAD gde planira da zvarši karijeru.

‘Don Balon’ još piše kako Njukasl želi da na klupu dovede Zinedina Zidana, kao i da sve to može da finansira krunisani princ Saudijske Arabije Mohamed bin Salman. Želja princa je i napadač Real Madrida, Karim Benzema.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter