0
Domaći fudbal

SPIRIDONOVIĆ: Korona me je malo usporila, želim golove i asistencije

Objavljeno: 18.07.20 u 16:01

Prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku Srđan Spiridonović priključio se Zvezdin pripremama pre dva dana i sada punom parom trenira kako bi bio još spremniji. Brzonogi krilni napadač ne krije zadovoljstvo što je došao u najveći klub na Balkanu.

– Korona me je malo ukočila i nisam bio tu od samog starta priprema. Desilo se nenadano, ali šta je tu je. Presrećan sam što sam stigao na Divčibare, upoznao sam se sa svim saigračima, trenerima i stvarno sam oduševljen kako su me prihvatili. Zadovoljstvo mi je što sam deo ovakvog tima koji može i želi mnogo – počeo je Spiridonović.

Momak, koji će nositi broj ’70’ na leđima, nije imao mnogo vremena za upoznavanje sa Dejanom Stankovićem.

– Ubeđen sam da će naša saradnja biti sjajna. Od njeg amogu mnogo da naučim. On je fudbalska legenda i verujem da ćemo njegovu viziju i filozofiju na terenu pretvorimo u delo. Ništa nam ne stoji na putu da tako i bude. Očekivanja od ove sezone su naravno najveća – dupla kruna i grupna faza u Evropi. Sve ćemo uraditi da postignemo najbolji rezultat.

Spiridonović nam otkriva i kako izgleda trenirati na srpskoj planini, kao i ko mu je cimer i u sobi.

– Imamo sjajne uslove ovde na Divčibarama. Od hotela, teretane, sportske sale kao i ishrane. Sada je samo na nama da vredno radimo i treniramo. Verujem da ćemo se odlično spremiti za početak prvenstva. Najbolju komunikaciju za sada imam sa Gobeljićem, Jovičićem i mojim cimerom Jovančićem.

Na ličnom planu, Spiridonović nam je preneo kakva su njegova očekivanja.

– Na prvom mestu je da pomognem ekipi što više mogu kako bi Zvezda postigla najbolje rezultate. Takođe, voleo bih da postignem što više golova, kao i da asistiram saigračima. Ne u smislu da budem sebičan i da budem u centru pažnju već da ekipa što bolje igra i postiže rezultate – podvukao je Srđan Spiridonović.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter