0
Evropske lige

FOTOGRAFIJA ZA PAMĆENJE: Emotivan susret Mihajlovića i Ibrahimovića! (FOTO)

Objavljeno: 18.07.20 u 23:58

Pred duel Serije A između Milana i Bolonje mnoge je zanimlao kako će izgledati susret trenera gostiju Siniše Mihajlovića i napadača domaće ekipe Zlatana Ibrahimovića.

Dan pred meč na ‘San Siru’, srpskog stručnjaka su italijanski novinari na konferenciji pitali šta misli o Zlatanu i njegovom eventualnom dolasku u Bolonju, pošto se sve glasnije govori da će na kraju sezone napustiti ‘grad mode’.

Pred početka utakmice, Mihajlović je izašao na teren, a kada ga je ugledao 38-godišnji Šveđanin je prišao da ga pozdravi, a osmesi tokom kratkog razgovora posvedočili su o sjajnom odnosu među njima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All Love #SinišaMihajlović

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Podsetimo, pred ovu utakmicu novinari su konstatovali da bi Ibrahimović baš zbog prijateljstva sa Srbinom mogao da obuče bordo-crveni dres.

– Kad sam igrao u Interu, a on je igrao u Juventusu, posvađali smo se na terenu, ali je onda on došao u Milano i postali smo prijatelji zbog sličnih slovenskih korena. Ne znam šta će se desiti sledeće sezone ali će to naše prijateljstvo opstati bez obzira na sve – izjavio je Mihajlović pred ovu utakmicu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Mihajlovic ❤️💪 #Ibrahimovic

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Instagram/iamzlatanibrahimovic

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter