0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DANILO PANTIĆ POSTIGAO SVOJ PRVENAC U DRESU ČUKARIČKOG: Brđani slavili dva puta u istom danu!

Objavljeno: 18.07.20 u 21:21

Fudbaleri Čukaričkog su u subotu odigrali dve prijateljske utakmice, i u obe ostvarili pobedu.

Prvo su ‘rezervisti’ igrali protiv Radničkog iz Kragujevca, člana Prvog lige Srbije, i pobedili rezultatom 3:1, da bi ‘prvi tim’ savladao Krupu iz BiH posle preokreta.

Strelci za Brđane u mečiu sa Radničkim bili su Kamenović u 13, Eze u 20. i Veličković u 89. minutu, dok je za Radnički u 30. minutu pogodio Nikodijević.

Za Čuku su u prvom meču igrali: Belić (od 60. Mićović), Ćirković, Ostojić, Kamenović, Veličković, Fratrović (od 46. Lukić), Đorđević, Endijae, Eze, Terzić, Šarić (od 46. Nikčević).

Nešto kasnije, u popodnevnom terminu, Čuka je odmerila snage sa Krupom koja je povela preko Glišića u 43. minutu. Ipak, Docić je najpre izjednačio iz penala u 76. minutu, da bi svoj prvenac za Čuku postigao Danilo Pantić u 86. minutu.

U drugom za brđane su nastupali: Petrović, Stevanović, Puškarić (od 88. Drezgić), Šapić, Tošić, Docić, Kovač (od 62. Pantić), Vidosavljević (od 46. Savić), Birmančević, Kajević (od 88. Ergelaš) i Rakonjac.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter